разпознаване на пръстови отпечатъци, използвайки nural мрежа?

K

kejunconsult

Guest
точно сега, аз правя моя дипломна работа "разпознаване на пръстови отпечатъци с невронна мрежа". Искам да го направя с невронна мрежа. Но знам, ние използваме на невронна мрежа за класификация. В реалния ни живот, прилагане на пръстови отпечатъци е работата, че: първо, Строе вашия пръстов отпечатък в базата данни, след това да използвате вашия пръстов отпечатък, за да отговарят на всички други отпечатъци, ако е посрещнат, това е вашия пръстов отпечатък, в противен случай то е останалите. Така че, Как nural мрежа за classificate, защото всички пръстови отпечатъци не е същото. всеки, който може да ми обясни, моля оставете съобщение или да ми изпратите по пощата. пощата ми е: [E-mail на] kejunconsult@gmail.com [/ E-mail]

My BS проект е "извличане на fingrprint дреболии използване на невронни мрежи." Аз не знам къде и как да започне. Бих силно appricate какъвто и да е вид на насоки.

За да научите повече за модел класификация Бих предложил да се започне с "Класификация на Модела" Ричард Дуда

Последният ми проект на година за разпознаване на пръстови отпечатъци, чрез използване на невронна мрежа. Моят преподавател поиска от мен да използвате Java, за да го направя. Аз съм бил проучване за обратно разпространение на невронна мрежа. Аз съм объркващо как да започнете да си върша окончателен проект година. Може ли някой да даде ръководство? Моля, кажете ми, това, което е първата стъпка, стъпка 2-ри и 3-та стъпка да се направи. Какво е софтуер или програма, че трябва да използвам? Благодаря

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back