размер на заземената повърхност, в MicroStrip антена

V

vishal_sonam

Guest
Здравейте името ми sachin и им нов свят антена. аз искам да знам, че можем да вземем площад равнина на земята за правоъгълник кръпка.

Да. Със сигурност можете да използвате квадратен равнина на земята за recntagular пластир. Защо не? Пожелания

Да. Със сигурност можете да използвате квадратен равнина на земята за recntagular пластир. Защо не? Regards
благодаря за Вашия отговор всъщност работи на печалба и са разработили модел, в който съм използвал и квадратна форма равнина на земята на правоъгълник, пластир, използвайки ie3d. им получаване печалбата на 12.60dbi,.

OK. печалба на 12.60dBi, за един пластир? Светия пуши! Сигурни ли сте? Пожелания

OK. печалба на 12.60dBi, за един пластир? Светия пуши! Сигурни ли сте? Regards
хахаха Не, не за 1 един пластир, имам 12.60dBi за стак кръпка антена с airgap,.

OK.Alrite, така че проблемът е решен? не е ли или някакви допълнителни въпроси. Пожелания

Да, да, моят въпрос е решен. благодаря ти :)

Вие сте welcome.Probably администратор ще маркирате този пост решен. Поздрави ChachitoEL

Вие сте welcome.Probably администратор ще маркирате този пост решен. , Поздрави ChachitoEL
ще може да бъде, но искам да продължа в контакт с вас за по-нататъшното ми заявка в бъдеще. Искам да ви попитам, че на това кой инструмент да работите?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back