разликата между авангарден! slow.db и fast.db

R

rakko

Guest
Може ли някой да ми каже разликата между авангарден! slow.db и fast.db. По-конкретно, което да се използва за синтез и за оформление? Не мога да намеря добър позоваване на това в TSMC документи! Дали TSMC имат документ, за да се обясни това? Благодаря за всяка помощ. : (

slow.db е за проверка на време за настройка. fast.db е за проверка задръжте време. когато синтезира, вие shouls избирате slow.db. след синтезира, да се фиксира време, използвайки fast.db.

[Цитат = rakko] Може ли някой да ми каже разликата между авангарден! slow.db и fast.db. По-конкретно, което да се използва за синтез и за оформление? Не мога да намеря добър позоваване на това в TSMC документи! Дали TSMC имат документ, за да се обясни това? Благодаря за всяка помощ. : ([/ Цитат] Здравейте, slow.db означава, че вашият дизайн е стъпало в най-лошия случай, околната среда, т.е. висока температура, ниско напрежение, докато fast.db означава най-добрия случай, при ниска температура и високо напрежение въпроси процес също играе роля. Общо казано, схеми с бързо бяга по-бързо, отколкото тези с бавна Какво казва Патрик Ли е прав също. Бест, philewar

с изключение на бавни и бързи, те са типични неограничено. също. За да бъдат безопасни, можете да синтез и симулация на тичам с всички ИЪ 3. да се гарантира, че времето е изпълнено.

[Цитат = rakko] Може ли някой да ми каже разликата между авангарден! slow.db и fast.db. По-конкретно, което да се използва за синтез и за оформление? Не мога да намеря добър позоваване на това в TSMC документи! Дали TSMC имат документ, за да се обясни това? Благодаря за всяка помощ. : ([/ Цитат] slow.db е ниска мощност, височина на температура, проверка време за настройка от гледаното fast.db височина мощност, ниска температура, проверка време на задържане, когато статичен време АНАЛИЗ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back