разбивка напрежение изчисление .....

S

ssankurathri

Guest
здрасти аз използвах guassian профил на допинга за моя дизайн. Бих искал да се изчисли разпределението напрежение, за които junction.i намери формула за изчисляване на разбивка напрежение на линеен окачествени възел като 9,17 * 10 ^ 9 (а) ^ -0.4 в горната формула, "а" е дадена като примес градиент и единици са cm ^ -4. че знам, че пиковата концентрация и концентрация на разклона за допинг ми, не можех да се изчисли тази нечистота градиент, което наистина е необходимо за изчисляване на разбивка напрежение. може някой моля помогнете в този проблем. аз имам поразен в този момент. това е спешно. Благодарение SKR

Ако е линейна, имате две точки, а именно, по-тънки допинг и по-дебели стойности допинг направите линия и да намери своето склон. X-ос е разстоянието. Y-ос е допинг профил. Аз не съм твърде сигурен за моя отговор, но причината, мисля, че си не лош метод е така, защото градиента е в cm ^ -4, което е (cm ^ -3) / см. Малко обратен отговор .. Ако някой знае по-добър метод, споделете го ..... Srivats

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back