работни места в областта на далекосъобщенията и DSP?

A

anng

Guest
Току-що започнах мс в електрическото Engg и аз мисля на специалност в областта на телекомуникациите, заедно с DSP или DIP.която е по-добър вариант от гледна точка на работа?как е на пазара на труда за DSP и как тя е за DIP?ще бъде много полезно за мен, ако някой постове всяка добра информация тук.Аз съм напълно объркан!ТАКА PLZ помогне.

И двамата са много добри по отношение на перспективите за работа.U DSP се види, че се използва в почти всички мултимедийни приложения.независимо дали става дума за обработка на изображения, видео-кодиране, аудио обработка, клетъчни телефони и др.
Digital Image Processing е огромна и богата област в себе си.и много фирми се грижа за кандидати с много опит в обработка на изображения и анализ.
За обработка на изображения се използва в много области като медицината, наблюдение, признаване, аксесоари и др
Освен това, ако сте заинтересовани в мултимедийни съобщения, видео обработка може да бъде чудесна възможност.това е огромен пазарен потенциал.технологии за компресиране на видео игра голямо влияние върху високо края клетъчни телефони, например.

Cellphone революция е в ход с terabit компютри на наковалнята.възможността на огромен GUI приложения е tremendeous.

TI е workling на нещо като Davinci технологии

Изглежда добре

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back