работа propects за VLSI enginner извън Индия

H

harshad

Guest
Здравейте всички, аз съм 4 + години опит инженер VLSI и желаете да работите за някой извън Индия за причина financiall за предпочитане във Великобритания или САЩ. Дали това е правилното нещо do.and възможно ли е да си намеря работа там как е положението от there.Can някой да ми помогне за това благодарение

Съм публикувал в чудовище твърде .. но предполагам, че чудовището работа изисква да бъде пребиваващ в страната Ур, приложими за работа в .. : (Проблема не е в Ур квалификация .. сега е в начина, по ф може да получите в тези страни с разрешение за работа .. като H1 VISA в САЩ ..

Dont компаниите, които recruiut се грижи за виза?

отдавна те използва, за да .. но в момента това нещо не съществува повече .. excet ако Ур фотомодел, художник и др R модел UA тогава?

Не ме разбирайте погрешно тук .. Аз просто се опитвам да отбележа, стария модел,, че позволи на инженерите от Пакистан, Индия и Перу да влезе в particuliar в САЩ да попълнят работни места, тъй като не е имало достатъчно местните жители с уменията си отиде! . Някои хора в Индия започна бръмча защо не изпратите работни места тук и в САЩ PAY rupies .. Ами да, който привлече ушите на управление и сега те са само платени JOBS в rupies .. навсякъде по света. Кой си мисли, че има връщане назад към стария начин е луд, както аз ще бъде, ако бях УПРАВЛЕНИЕ Ги .. Защо трябва да плащам индийски В DOLARS, когато мога да го направя в RUPIES ???.. Така че това не е добре обмислена МОДЕЛ .. Да убият един в полза на друг .. но аз също съм симпатизират на тази възможност за Индия .. Тъй като никоя нация не трябва да има монопол в нещо .. За съжаление, ние започнахме същите глупости ОТНОВО!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back