пулс връх измерване

A

amirbaragh

Guest
Здравейте аз искам да се измери пика на ректифицирана пулс signal.one прост начин е да се използва проба и hold.but тук имам сигнал в групата на х (висока честота) с работен цикъл за 10ns.so не мога да проба използване и задръжте. моля да ми помогне!

Gigatronics и Agilent производство, много точни и ценово ефективни детектори за пикова мощност и Ватметри за импулсни радиочестотни сигнали. Всичко, което трябва да изберете подходящ детектор Power Meter мощност по отношение на вашата честота и схема за модулация.

Здравейте аз искам да се измери пика на ректифицирана пулс signal.one прост начин е да се използва пробата и hold.but Ето аз имам един сигнал в Х банда (висока честота) с мито цикъл за 10ns.so, аз арго използване на проба и hold.please ми помогне!
Има някои бързи обхват. АЗ използван към употреба стар Tektronix, който има глава с един risetime от 25 PS. Това беше може би около 20 години, но аз не съм сигурен какво е състоянието на техниката сега. Какво ще кажете за смесването му с близо сигнал в честотата филтриране на сумата честота, и търси в разликата честота на традиционния обхват?

Нейната Hi добър начин, че съм го счита като краен way.but сега аз имам избра на IC ltc5564 да поправи моя вход и искате да измерите на пик на output.note се, че моят вход е импулсен модулиран сигнал.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back