прост въпрос електроника (за някои, аз се надявам)

R

robbudo

Guest
Аз съм в процес на подготовка за Хелоуин и купи 120VAC звук активиран 3 канал комплект цвят на органи.Сложих 99% от него, заедно добре, но имам 2 въпроса, преди да го включвате инча

Първо, не съм сигурен накъде да се ориентират куплунга, че отива на стената (до 120VAC).Един отива директно водят до бушон, а другият по същество отива на почивка на дъската (трансформатори, кондензатори и др.)Аз не знам дали има значение, ако се свържете с мотива направление от гнездото на една връзка и горещо обръщам към другия.Аз помислих, че ще двойна проверка, преди реших, че не е въпрос.

От друга страна, там са 3 AC обекти на дъската (на който аз ще се свърже 3 направления на червен светодиод коледни светлини), и аз знам това е важно, защото казват, че е посоки, макар че аз не мога да различа на картината, която разказва ми как да се ориентират за контакти.Отново, съществуват две възможности за избор, положителните терминал (от късата / тесен направление на контакта) отива директно към SCRs (силиций контролирани токоизправител), или заедно с води от други контакти и след това отива на неонова светлина, няколко резистора, и след това на предпазител, посочени в първия ми въпрос.

Надявам се моето обяснение е достатъчно и че един от вас има няколко минути, за да помогнеш на един начинаещ.

Роб

Koreanski gigant rozszerzyl portfolio swoich dyskow polprzewodnikowych przeznaczonych do zastosowan przemyslowych o dwa nowe modele – SM843 z interfejsem SATA oraz SM1625 – pierwszy z dwuportowym interfejsem SAS. W pierwszym z nich zastosowano obudowe o grubosci 7mm,...

Read more...

За връзката към мрежата, полуразтопен тел трябва да отидете на "горещи" гнездо за закрепване, а не на "неутрален" карфица.За светодиоди, ако сте ги сложили в грешен начин те няма да излъчват светлина, така че само обратната връзка.Ако имате волтметър и захранване, които определят ПИН е положително и след това с доставки, които тел от светодиода се нуждае от положителен.

Благодаря банален.Първият отговор е ясно и това, което все пак аз, благодаря за това потвърждава.

Аз съм все още малко размита от отговора на втория въпрос.Що се отнася до трите гнезда AC, които печелят включен в съвета, каза, че сте ги включвате в грешна посока (и захранване на дъската), няма да навредят нищо, за да мога да отида само от опит и грешка.
Въпреки това, аз имам един волтметър.Така че, мога да включете в платка с 120VAC, а след това аз не съм сигурен какво да направя, за да проверите за да видите кои ПИН е положителен.

благодаря, Роб

Светодиоди
краткосрочен етап трябва да бъде отрицателен.Какво от горната страна е плоска също отрицателен
или
з п **: / / acept.la.asu.edu/courses/phs110/expmts/exp13a.html ще го покаже

Съжалявам за това, че неясно;
те arn't 3 Little LED светлини, аз ще се включвате в 3 направления на коледни светлини.

Прилича си дърво светлини са проектирани да работят на променлив ток и следователно са построени в изправители.Тези затова вероятно не са полярност чувствителни и ще работи с или включете въртене.

Аз съм притеснен, защото инструкции казват "2. Инсталирате AC обекти, както е показано на илюстрацията включени", но на илюстрацията е ясно като мъгла в полунощ.

Да видите дали това ще помогне:
Има 3 кабели, използвани за 120VAC мощност; горещи (черен или кафяв), неутрални (бял или син), и земята (зелен или зелено с жълто райе).Ако се използват по-подготвен запушалка (една лопата е по-голям в сравнение с другите), след това на малки лопата е горещо, а голяма лопата е неутрален.Трябва да обикновено предпазител и контрол (вашето SCRs) горещата страна.Неутрален е много подобна на земната повърхност и в повечето случаи са свързани заедно в прекъсвача панел.Почти всички схеми, предназначени за захранващия ще funtion независимо от полярността.Много правя-то-yourselfers (и някои електротехници твърде) погрешно тел AC обекти, смяна на топла и неутрални води.Вашият LED светлини Коледа навик грижи от коя страна е горещо, но винаги трябва да тел на обекти в съответствие със стандарта.

Здравейте приятели, благодаря за помощта и всички работи добре.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back