проект за домашно кино с 6 говорителя

B

bharitta

Guest
Уважаеми всички, моля да помогне да се намери схематичен дома кино с 6 тонколони Inc. субуфер? Искам да изгради собствена система за домашно кино за лична? Благодаря за вашата помощ. най-добри пожелания, bharitta

Опитайте TDA2030 базирани дизайн. Типичната схема на прилагане, посочени във фиша, е достатъчна за повечето приложения. (TDA2030 е моно усилвател и по този начин ще ви е необходима шест такива схеми). Информационният фиш може да бъде получена от www.st.com , или чрез търсене.

Да TDA 2030 доставят само 14 W MAX на 30 V-Vss много малка мощност? Brige комбинация само 28Wmax. За мен е твърде малка мощност, по-добре да се изгради класически усилвател с транзистор повече мощност и beter честота caracteristic.

Благодаря за вашето предложение. за всички, да имате някакви ИТ проект изпращат схематично, моля? пожелания, bharitta

Можете да използвате DSP чип за това

Здравейте, това е реално 100 W устройство, stonecold.
61_1238617169.jpg
L1 2 слой 9 7 завои тел 0.8 mm, D = 7 mm изобретател е Lincor. [URL = http://lincor-lib.narod.ru/Stonecold.rar] [цвят = Тъмно синьо] Info [/ цвят] [/URL] PS аз предпочитам да се тестват усилватели и акустика с следващите песни. Сара Конър, От Сара с любов Evanescence, далеч от мен Metallica, За кого бие камбаната Добър избор е въздухоплавателното средство и хеликоптери acciedents, във филмите. "Пич ... Може би искам да затегнете коланите." И какво за вас? TDA2030A ампера са приятни за малки зали - около 25 кв. м (270 кв. е.). Но за най-велики Stonecold е най-добрият. Това е просто приятно да слушате Stonecold от час, не е гума. Вашата музика и всичко! Дъждът е дъждът не, само шум. LM3886 ампера са за танцови партита след две бири. IMHO.

Вие казвате, stoneCOLD Хм maby но трябва simerical напрежение Vcc + / Vcc доставки. същия боклук като в мой пост, аз предпочитам един начин доставките 50V + с изходни BD 149/BD 150 отлични транзистори. Ok не е лошо гласуват ДОБРО.

LM3886 за предните и в централния тонколони (L + C + R), LM3875 за съраунд (SL + SR) и две мост LM3886 за събуфер. Просто следвайте лист дизайн.

Ако имате нужда от силен субуфер, проверете моя 300W усилвател [URL = http://audiopt.pm-si.com/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=27] тук [/URL] в хоби аудио моята страница .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back