проекта за безжична комуникация - мобилни телефони мълчи

A

antoine magdi

Guest
[Цвят = син] първа благодаря за четене на този пост ..... аз трябва да направите следното проект и аз имам никаква представа за това моля, ако някой има линк, който обяснява това, или някаква идея, която може да ми помогне; PLZ Имам нужда от помощ ... на проекта е да се направи система (безжичен), които сила всеки мобилен влиза в обхвата на вълните, за да мълчи ..... информацията ми за безжична комуникация е твърде бедна PLZ помогне мен .....[/ б] [/ цветен]

Аз нямам представа как можете да направите този проект, но аз съм се чудех какво училище в този свят може да попитам за един проект, който се превръща мълчи мобилни телефони в определена област ...

Благодаря за отговор .... "Факултета по инженерство" в Египет .... но това е полезно за нещо като библиотека ......

Трябва да се опитате да получите най-учител, за да ограничи обхвата на заданието, възможно най-тясна. Дали той означава да мълчание 802.11 безжични потребители? Или пък той означава да се заглуши нещо, подобно на AM радио, FM радио, телевизия statons. ISM банда връзки, 2.4 и 5.8 GHz WLAN, потребителите на мобилен телефон? Вижте точка?

Какво можете да направите, е да се направи всеки мобилен телефон и в определена област "Out на покритие" и това се нарича "Мобилен телефон заглушаване" и има много вериги, които вършат такива. Но Осъществяване на мобилния телефон, мълчи по въвеждане на определена област изисква две неща: 1 - система, която изпраща някои данни в честотната лента на GSM SMS например, или в групата на Bluetooth честота чрез Bluetooth връзка 2 - софтуер за всеки мобилен телефон , която получава така, че данни, SMS / Bluetooth и определя мобилния мълчи OK!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back