продавачите на печатни платки

G

Guest

Guest
Здравейте, Може ли някой да ме предаде списък на продавачите на печатни платки в САЩ ... Предполагам, че около 10 или така ще бъде много полезно.благодарности!

Уау, аз мисля, ф трябва да използват Google за търсене и напишете имейл за да ги проверят някои от продавача ПХБ.Не мързеливС уважение

Мисля, че платката Вендерс в Тайван да ви предложим добро качество, както и САЩ направя.Защо не се печатни платки от Тайван?

Можете да намерите списъците на върха производителя печатни платки, аз съм сигурен, че няколко са САЩ, (брой расте по-малки всяка година), в wxw.pcdandm.com или wxw.circuitree.com - разбира се заменят с "х".

SIGINT

Работил съм с www.pcbexpress.com и www.barebonespcb.com за прототипи.PCBExpress е с много добро качество.BarebonesPCB е много добра цена.

Трябва да ни кажете, ако имате нужда от няколко прототипи или няколко хиляди дъски.

Всеки, който знае по-евтин модел на производителя, че BarebonesPCB?

MPF

Опитайте се да гледам Сиера прабългарите Express:

www.protoexpress.com

Моят опит е много успешен, за цена, качество и срокове за реализация.

Varuzhan

5 години преди, Тайван е най-добрият Доставчици ПХБ.Но сега континентален Китай.

www.ezpcb.com
само груб страница, онлайн система за поръчки ще бъдат готови най-скоро.Added след 12 минути:mfilippa написа:

Работил съм с www.pcbexpress.com и www.barebonespcb.com за прототипи.
PCBExpress е с много добро качество.
BarebonesPCB е много добра цена.Трябва да ни кажете, ако имате нужда от няколко прототипи или няколко хиляди дъски.Всеки, който знае по-евтин модел на производителя, че BarebonesPCB?MPF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back