програмиране на робот прахосмукачка

M

mastang

Guest
Хай, аз съм нов потребител на този форум. Сега, аз имам aproject (окончателен проект). Аз искам да направя робот прахосмукачка. Имам проблем да се направи програмата. Аз искам да направя програма може да направи робот за изследване на стаята. Някой може ли да ми помогне?

О ми Боже! Този човек трябва да се препрограмира, така че той може да поиска въпрос много по-добре. Може би купите един от Karcher продукт и да го разглоби. Може ли някой да види на липсващата част на въпроса на този човек? О, знам, че ... един пример: какво микроконтролер използвате? още един друг ....: къде е схематично? Сигурен съм, че ще има 10 или 20 повече липсва!

Hi mastang, аз също newbee тук. Моят интерес също роботи. Моля, включват някои основни идеята за вашия проект, така че можем да работим по проектирането на системата. Да, основната цел е робот прахосмукачка, но вие ще се нуждаят от друг под целта, като например сензор системи, моторни контрол системи, вакуумни системи, основни системи за контрол и т.н. Предлагаме ви да изглеждат много дълбоко в проектирането на системата , защото това е крайната си проект. Така че, нека да работи. Pian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back