проблем с RedHat в папки име

H

hazemafify

Guest
SA, Всички мои папки, които пише на арабски език, то се появява в тази форма "???????" , а също и Linux не може да копира този файл. някой може да ми помогне?. благодарности

Никой не може да ми помогне в този момент?

преименувате папка и системата ще ви позволи да го направи, ако то не е система NTFS .... след преименуването можете да копирате вашите папка или да правите каквото си искате ....

инсталирате арабска подкрепа langauge

[Цитат = safwatonline] инсталирате арабска подкрепа langauge [/ цитат] Съгласете

[Цитат = safwatonline] инсталирате арабска подкрепа langauge [/ цитат] инсталиран арабски пакет, по време на инсталирането на Linux.

Опитайте това .... Аз съм сигурен, че ще работи .... преименувате папка и системата ще ви позволи да го направи, ако то не е система NTFS .... след преименуването можете да копирате вашите папка или да правите каквото си искате ....

Ананд, мисля, че Linux OS не поддържа NTFS формат?? Прав ли съм

е софтуер, като използвате NTFS, който може да се монтира в Linux ..... Той се нарича NTFS-3g ..... и вие трябва да инсталирате предпазител .....

[Цитат = А. Ананд Srinivasan] опитате това .... Аз съм сигурен, че ще работи .... преименувате папка и системата ще ви позволи да го направи, ако то не е система NTFS .... след преименуването можете да копирате вашата папка или да правите каквото си искате ....[/ цитат] Какво искаш да кажеш?, искаш да преименувате имената на всичките ми папка?, мисля, че е трудна работа. [Цитат] Ананд, мисля, че Linux OS не поддържа NTFS формат?? Прав ли съм [/ цитат] Да Y подразбиране RedHat не съдържа NTFS fomat папка, но можете да го добавите, и това зависи от вашата Kernal. Отколкото

Опитайте това, но поддържа архивиране: промяна на монтажната линия на partion искате като този пример от: / dev/hda1 / MNT / win_c VFAT подразбиране 0 0 го смените на: / dev/hda1 / MNT / win_c подразбиране VFAT, iocharset = utf8 0 0 това е в / и т.н. / fstab файла, отново поддържа архивиране

[Цитат = safwatonline] опитате това, но имайте архивиране: промяна на монтажната линия на partion искате, като този пример от: / dev/hda1 / MNT / win_c VFAT подразбиране 0 0, за да го смените с: / dev/hda1 / MNT / win_c VFAT Неизплатени задължения, iocharset = utf8 0 0 във файла / т.н. / fstab, отново поддържа архивиране [/ цитат] Какво искаш да кажеш за запазите резервно копие?

запази тази подкрепени файл преди ф го редактирате "за всеки случай: D"

Направих точно това, което каза, но нищо не прави.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back