проблем в построи inverter

P

potetojb

Guest
Първо, искам да попитам как да се направи inverter от 12VDC (мобилен батерия) към единната фаза 240Vac.Second, искам да попитам защо ми inverter само изложени около 110Vac от 12VDC, за да са използвали трансформатор 12V за първична и вторична за 240V ....

Може да се използва половината мост конфигурация.
Ако използвате пълната мост можете да получите 220V изходно напрежение.
с половината мост, ако използвате [6V: 220V] трансформатор може да получите 220V.

С уважение,
Davood.

Възможно е да има много причини, поради които не се получи пълно 240V на изходните ..
Така например,
нямате право да шофирате властта транзистори от пълно до пълно насищане на прекъсване ..

Можеш ли да публикувате веригата схема ..
Дали това, подобни на това, което можете да видите в приложената снимка?

С уважение,
IanP
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Благодарение IanP и Davood Amerion за отговор на въпроса ми.За ваша информация моите circiut е сходен с circiut, които са ви изпратени до мен.но сега искам да знам как да се изгради изцяло bridge.can ви прати circiut с мен.В друг въпрос е как да се управлява силата транзистори от пълно до пълно насищане на прекъсване.Аз наистина се отнасят до вашия circiut, но не може да се очаква продукция 220Vac.The верига имат допълнителни circiut или да не получите пълна мощност.

potetojb написа:

Първо, искам да попитам как да се направи inverter от 12VDC (мобилен батерия) към единната фаза 240Vac.Second, искам да попитам защо ми inverter само изложени около 110Vac от 12VDC, за да са използвали трансформатор 12V за първична и вторична за 240V ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back