проба C код за разпознаване на образи FPGA

T

T_Finn

Guest
for an fpga board that would allow a digital image to be processed and matched to a digital image stored on a computer hard drive.

В момента работя по проект цел признаване и би искал да придобие проба C алгоритъм
за FPGA съвет, че да позволи цифрови изображения да бъдат обработвани и съчетаване на цифрови изображения, съхранени на компютъра твърд диск.Имам някои кодове за други приложения, FPGA, но не са в състояние да намери разпознаване на образи C кодиране, моля помогне !!!!!!!!!!Благодаря предварително.

Моля да се изясни как C е свързано с FPGA.Най-добрите алгоритми FPGA са написани на език, хардуер описание, като VHDL или Verilog.

Няма проблем.C е алгоритъм, който описва какво искате да постигнете.Тя се превръща в VHDL чрез afterwhich преобразуване netlist една програма е създадена в ритъм или някои други печатни програма платка.Имам един наръчник, който описва някои FPGA техники за програмиране на С , но той не съдържа никакви програми за обработка изображение проба за мен да започнете.Нуждаете се от C позовавания !!!!!!

PLZ ми помогне за кодиране в C за пръстови отпечатъци recognization

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back