проба и задръжте Circuit Design

T

thirupathi

Guest
за тип предаване портата на пробата и Hod дизайн верига, с ширина от двете N-канал и р-канал транзистори трябва да бъде същото?или ширина на п-CH = 2,5 пъти по-N-CH транзистор ширина?

здрасти
В а з & верига, Ш / Д на транзистори е по-голяма от 1 или 2,5 като цифрови схеми.В този вид схеми Ш / Д е зависи от честотата за вземане на проби, точност, количеството на капачката и ...
най-добри пожелания

на Ш / Д от PMOs е 2 ~ 3 пъти по-голям от този на nmos за относително по-плитка съпротива, т.е. малки изкривявания.

всъщност аз от моя малък опит може да е до ф зависи МОН Ур модел използвате, аз имам е проектиран и PMOs nmos два пъти, но ф са тест за SFDR след U коригира Ш / Д, и след като много пъти U може да намерите най-добрите Ш / Д
с уважение

Това Ш / Д от PMOs е 2 ~ 3 пъти по-голям от този на nmos за относително плитка на резистентност е една от дизайна съображения, но таксата инжекция е друг ключов въпрос следва да бъде споменато.

wael_wael написа:

всъщност аз от моя малък опит може да е до ф зависи МОН Ур модел използвате, аз имам е проектиран и PMOs nmos два пъти, но ф са тест за SFDR след U коригира Ш / Д, и след като много пъти U може да намерите най-добрите Ш / Д

с уважение

аз съм с TSPICE тренажор, там е инструмент за SFDR, след U направи преходни U SFDR анализ може да направи анализ за преходно продукция.симулатор проверите Ур Dont са първи, ако отидете на MATLAB, позволете ми да знам, ако ф жаргон го направя,
с най-добри пожелания

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back