пристанища дължина в IE3D

D

danda821

Guest
Имам средно предупреждение:
Факторът подложка с дебелина за РОКТ1 е прекалено голям (0,087182 срещу 0,085)
The Ground Seperation / Дължина съотношение за Пристанище 1 е прекалено голям (1,45303 срещу 0.5).

Мога ли да игнорира предупреждението?Аз съм с новата версия.Спомням си някъде Джиан спомена, че новата версия ще удължи продължителността порт автоматично.

Благодарности.

Здравейте, Danda821:

Можете да игнорирате 1-во, защото тя надхвърля лимита малко и всичко е наред.
За 2-ри една страна, моля, преминете към PORT ИМОТИ и определи: Auto Adjust за вашия пристанища V11.x.За ранната версия, моля вече определи разширения пристанище.С уважение.

Аз също излизам насреща на този сигнал и го води до положителен резистор еквивалентни за пасивна индуктор по проучен.По-долу е моето предупреждение съобщение:
Факторът подложка с дебелина на пристанищните 1 е прекалено голям (4.7661e 27 срещу 0,085).
На приземния seperation / дължина съотношение за пристанище 1 е прекалено голям (8.8261e 27 срещу 0.5).
Както се вижда, разликата между текущата стойност и изискват един е доста голям!И аз промяна на окото Честотен, Ncell и пристанище разширение в по-голям обхват, но аз все още е далеч от необходимите стойности.Така че аз съм любопитен за това как да се изчисли коефициентът субстрат на дебелината и seperation земята / дължина съотношение.Освен това, всеки може да дава предложения за намаляване на този проблем?

Вашата структура не са безкрайно земята.Вие ще трябва да се определи разликата пристанища.В противен случай, може да не бъде в състояние да получат правилни резултати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back