прилагане на нестабилни amplifer

J

Jenifer_gao

Guest
Здравейте всички:

Аз може да поиска quesion глупаво, но тя ме труда за дълго време.Сега имам една система с фазово отместване на 185 °, в резултат на тази система ще става нестабилна.Мога да направя някои компенсация за тази система, но тя ще се увеличи на властта.Защото властта в моето намерение е много строг.Аз използва тази система, за да направи симулация отговор стъпка с единство конфигурация получат обратна връзка.Смятам, че ще ми даде повече ringings от тази фаза на малки смяна.Така че аз мисля, че това голяма промяна засяга само фаза на уреждане на време.Ако моята система е спокойна изискване за уреждане на време, и то се прилага само при по-големи отговор на сигнала стъпка, тази система все още може да бъде възможно.
До момента виждам само с възстановяване на уреждане на време.Ако някой може да посочи какво друго harmness на тази нестабилна система в голяма applicaion сигнал.Благодарности.

J

ако е бял шум, тогава той ще "вдъхнови" Ур система за "разлюлява" в PM = 0, (конфигурация положителна обратна връзка).

Btrend написа:

ако е бял шум, тогава той ще "вдъхнови" Ур система за "разлюлява" в PM = 0, (конфигурация положителна обратна връзка).

Благодаря за всички отговори.Вие сте абсолютно прав.Аз трябва да включва компенсация.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back