приемственост тестване ток

B

binaryninja

Guest
Здравейте, аз съм се опитва да проектира устройството на тест, който ще тества за непрекъснатост на множество кабели (TRACES, спойки), но аз съм загрижен за ток, които ще се прилагат към изключен ИС. Изпитвателен стенд също инжектира сигнали, върху жици, така че трябва да изключите от веригата на приемственост тестване за достъп до отделни проводници. Най-добрият начин да се излезе с (поради изключва) има светодиоди в серия с приемствеността верига, но за да има достатъчно ярък светодиод текущите нужди, за да бъде най-малко 10mA. Ще минава 10mA на ООН захранва IC щети? Също така, някакви предложения за по-добър подход е добре дошъл. Благодаря.

в моя сайт, вие ще получите някои схеми и със сигурност идеи, за да си тестер на приемственост ... пожелания, [URL = http://kripton2035.free.fr/continuity-repos.html] Приемственост Хранилище [/URL]

За непрекъснатост тестове ти не трябва 10mA настоящите, но само няколко microamps ... Въпреки това, поставяйки светодиода в серия изисква само that.This willl да причини повреда в безпристрастни щифтове процесор, опериращи на 3.3VDC издържат ... По-добре е да да усетят 10microamps и след това увеличите същите през op7 вход.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back