приемник!

G

Guest

Guest
Аз съм това с приемник и след това на 1 е 5ms, докато 0 е готовност за 2.5ms
правя кой да е зная как да се диференцират един 2.5ms цикъл и 5ms cyle???
Аз всъщност имам една идея, която определи постоянна, горните две стойност изважда на стойност 3 мс, така TAT аз съм в състояние да знам дали е 2.5ms или 5 мс
но как да се създаде постоянна 3 мс????

Здрасти,
Да не се опитваш да се прави разлика между 2.5msec.варива и 5msec.импулси?Ако е така, може да можете да използвате 3 битов брояч преброяване вход варива в 1msec.период.Тази борба ще бъдат върнати на нарастващия фронт на импулса да бъде измерено.На падането край на въвеждане, Strobe статута на MSB (3rd късче) на контра, която ще покаже дали предходния импулс е била 2.5 msec.или 5msec.За по-добра резолюция, да се използва 4 брояч Prescaler малко от 1 / 16 msec варива и синхронно нулиране този насрещен заедно с главния брояч.
С уважение,
Laktronics

laktronics написа:

Здрасти,

Да не се опитваш да се прави разлика между 2.5msec.
варива и 5msec.
импулси?
Ако е така, може да можете да използвате 3 битов брояч преброяване вход варива в 1msec.
период.
Тази борба ще бъдат върнати на нарастващия фронт на импулса да бъде измерено.
На падането край на въвеждане, Strobe статута на MSB (3rd късче) на контра, която ще покаже дали предходния импулс е била 2.5 msec.
или 5msec.
За по-добра резолюция, да се използва 4 брояч Prescaler малко от 1 / 16 msec варива и синхронно нулиране този насрещен заедно с главния брояч.

С уважение,

Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back