пренос на изображения чрез RF

M

mahesh yadav

Guest
Здравейте искам да направя проект за пренос на изображения и трансфер на аудио от RF модул. RF е PC контролирани. е лесно да се направи това и ако е възможно след това, което микроконтролер трябва да се използва камера и аудио интерфейс .... повече идея, моля

какъв вид на камерата се използват Как реално време искате да бъде? от пощата, тя изглежда като сте направили интерфейс микро камера, ... Колко качество искаш?! като цяло, не, не е лесно нещо да направя, но е възможно. Лично аз ще отида за аналогови модули, които са готови за видео / глас TR и след това го улови от PC, и ако аз имам пари, за да пощади, аз ще отида за цифрови. : D това, което искате да направите, е да заснемете изображение от камера (има камера модули, които поддържат различни протоколи, като UART, ...) и след това прехвърляне на данни с микро контролер хвърлят ви, RF модули за вашия компютър. Същото важи и за глас.

съм си мислел да се използва c3088 и интерфейс с AVR и контрол от персонален компютър. Полезно е N подходящ за програмиране.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back