премаршрутиране песен под Резистор

E

eem2am

Guest
Привет,

Искам да маршрут един широк 0,3
мм следите под средата на 0603 Резистор (в между подложки, ортогонални към Резистор
на тялото, на същия слой, тъй като самата 0603) ... възможно ли е това?

или ще я късо към Резистор? ... Не искам този път, свързващ до Резистор ..... просто става под нея.

Привет,

Има няколко неща, за да разгледа.Преди всичко се уверете, че не нарушавате "тампон да се проследи" клирънс за проектиране.

На второ място, което трябва да се увери, че за да се проследи soldermak откриване не е прекалено малък.имате нужда от някои soldermask надвес по следата.Стойността ние използваме е 4mill soldermask надвес.

Мисля, че между тампон Ю малко 0,8
мм празнина.така че можете да зависимост от толерантност / capabality на Вашите печатни платки производителя

Обикновено, ПХБ дизайн правила дават отговор автоматично, когато се опитате да поставите следите.Аз например 0,7
мм тампон клирънс с 0603.В този случай, 0,3 mm песен ще позволи 0,2 mm песен за тампон клирънс.Това е обичайната индустрия стандарт за ниско напрежение глоба линия дизайни, за да ми мнение.

Ако 0603 е част от веригата RF или изпращане линия, може да искате да поставите шунт кондензатор към терена, преди и след като става под резистор.В кондензатор за подбор трябва да бъдат такива, че тя ще представи нисък импеданс на честотата на RF верига.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back