предполагат ADC архитектура

O

opamp741

Guest
Трябва да създадете ADC конверсионното време на 1 нас и резолюцията от 10 битов .. PLZ даде Ур предложения за архитектурата?

Можете да опитате да се развие ДАБ.За тази честота на часовника ще бъде 12-14MHz.

Bastos

Можете да използвате също тръбопровод ADC.

Опитайте се най-лошото в началото.След това се движат най-бързо.1us сте най Mhz резолюция с 10bits в quatization, която не е толкова бърз.Запомни това.

Ако спецификациите на ADC е 1MSPS
10 бита, мисля тръбопровод ADC или ДАБ е availalbe.

На тези очила една сигма-делта ще бъде мой избор

-Konrad

Мисля, ДАБ е добра идея за начинаещи.трудността е COMP, който реши изпълнение на параметъра на вашия adc.

Съжалявам да кажа, но АЗ didnt ли е правилният отговор до този момент.всеки имаше своя отговор, но никой не даде логическа причина зад това.Plz оправдават.

Вие можете да намерите на всяка специалност архитектура от книгата на Алън.Вие можете да изберете един от тях с вашата молба.В противен случай трябва да изберете архитектура, че имате някои данна.архитектурата на сар включват: вземане на проби, сравнете, логика, флип-мандало на изхода.Ако вашият захранване на аналогов и цифров е различно, имате нужда от levelshift.на техника, която ще използвате, можете да определите дали реализира тази архитектура.Ако сте начинаещи, тази архитектура е по-добре.защото му е трудно, само сравняват и неговата архитектура е опростена, отколкото други.

opamp741 написа:

Съжалявам да кажа, но АЗ didnt ли е правилният отговор до този момент.
всеки имаше своя отговор, но никой не даде логическа причина зад това.
Plz оправдават.

Както предишните каза, ДАБ ще ви бъде най-добрият избор в терми на мощност, размер и сложност, като също така kyrandia споменават.Вие лесно можете да получите 10-битов съвпадение от кондензатор масив.

Bastos

За начинаещи, аз мисля, ДАБ е първият избор.Можете също така да се отнасят до "принципа на преобразуване на данни",
написана от Razavi.

Както се предлага от повечето U, аз HAV използвани Pipeliened архитектура (2.5b/stage) за моя ADC .. Сега имам още няколко съмнения .. никога не съм виждал някой пускането SOC (началото на преобразуване пулса) и EOC (в края на преобразуване пулс ) в pipelined ADC .. как да стане това? .. чака Ур suggstions ..
С уважение

opamp741 написа:

Както се предлага от повечето U, аз HAV използвани Pipeliened архитектура (2.5b/stage) за моя ADC .. Сега имам още няколко съмнения .. никога не съм виждал някой пускането SOC (началото на преобразуване пулса) и EOC (в края на преобразуване пулс ) в pipelined ADC .. как да стане това? .. чака Ур suggstions ..

С уважение

сигма-делта се използва по-висока разделителна способност,
както и тръбопроводите се използва при висока скорост, така че просто трябва да се изработи ДАБ.Това
е достатъчно!

ДАБ е най-добрият избор, мисля.
За по-високи скорости, pipelined ADC е използван.

Да,
ЮАР е най-добрият избор, мисля.Защото в сравнение с ДАБ, че е малко difficuit за постигане 10bit за тръбопровод ADC.

segabird написа:eek:pamp741 написа:

С уважение

xuel пише @ Да,
ЮАР е най-добрият избор, мисля.Защото в сравнение с ДАБ, че е малко difficuit за постигане 10bit за тръбопровод ADC. "
Какво означава това?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back