по-добрият начин да научите RF?

A

amicloud

Guest
А: работа в голяма компания.
Б: работа в малка фирма, но чете документи на МТТ и други издания.

Аз съм в положението Б.
мога да науча колкото А?

Работа в малка фирма е невъзможно да се чете прекалено много.Напротив, малка фирма е по-взискателни, митото е по-тежка, отколкото в голяма компания.

Ако приемем, в малка фирма всъщност става дума за дизайн неща и има поне един или двама инженери с дизайн на РЧ и производствен опит, който може да прегледате дизайн, ще направи много по-добре в малка фирма.

В голяма компания, рискувате на застояване на някои малки проекта, както и разходите на цялото си време оглед вземане на графики.В малка фирма, какво ще е компанията.Също така, вие ще работите върху много по-широк кръг от неща.

Във всяка голяма компания, работната оформление е много строга и predecided и не може реално да се научат.
Всичко, което може да направите, е да Прилагане и да следвате курс на действие вече е за вас.

В малките фирми, имате пространство да експериментирате и да направите някои малки грешки.Така че можете да научите повече.

работещи в различни фирми (големи и малки), ще ви даде повече живот, отколкото опит затворени в една компания (големи или малки), но на Coz, озовал лошо гледам възобнови.

Аз ще отида едно по-добро от това.Работа в малка фирма да се превърне в истински инженер и разнообразен дизайн.Вземи колкото излагане на продажбите и производството, колкото можете.В същото време, да ходят на училище нощи да получите своята магистърска степен по бизнес степен бизнес.Тогава дойде в най-заместник председател ниво в голяма компания и управлява света.

Истинският ключ е за работа в компанията, където работи в тясно сътрудничество с опитни инженери.Един или два близки наставници са много ценни.

В предприятието работят ..
Хайде у дома ..
една т.н. ..
RF живот никога не свършва.

Малките фирми ще имат повече шанс да практикуват, се ползват с работата си.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back