[попитам] безкраен кръпка и поляризацията проверка в IE3D

S

shadow_khan

Guest
Здрасти,

Поздрави на всички членове на ...
Аз
съм като проблем при използването на IE3D, надявам някой може да ми помогне ...

Искам да симулират слот антена в необятната пластир, използвайки IE3D,
как мога да безкраен пластир в IE3D?Знам, че субстрат и земята самолет в IE3D са безкрайно по подразбиране, така че мога ли да прави безкрайно метална лепенка върху него?

Използвайки IE3D, мога ли да проверите поляризация на антената?
Искам да знам дали моята антена са кръгли или линейна поляризация, е възможно?Ако да как бих могла да направи това?

Първо, благодаря за помощта ти ...

Archos 50 Diamond to smartfon cechujący się bardzo porządną specyfikacją idącą w parze z niską ceną.

Read more...

Здравей, сянка:

Какво искаш да кажеш слот за безкрайно кръпка?Наистина ли искате да има слот за земята.След това, което искате да има безкраен метални ленти на върха му.Ако това е така, това означава, че сте безкрайно нагоре земята.Вие можете да определите най земята върху субстрати раздел.

Можете да използвате IE3D за проверка на поляризация с всички различни модела параметри.С уважение.

Здравей Джиан,

Благодаря за отговора.
Какво искам да кажа е, точно като едно-единствено пластир квадратни microstrip антена с слота, но в моя случай на площада пластир измерение стана безгранична, така и в други думи, аз просто искам да разследва характеристика на слот.

За поляризация, това
е облекчение, но може ли да ми стъпка, за да направя, че (съжалявам, ако съм попитам много).

Благодаря

Здравей, Shadow_khan:

Мисля, че просто се определят безкрайно земята някъде над земята отдолу с слота.Тя трябва да бъде добър.

Има много модел параметри могат да се използват за проучване поляризация.Просто използвайте PATTERNVIEW за него.Трябва да се уточни точно какъв вид поляризация имота, който искате да учите.На PATTERNVIEW, вие може да визуализира E-theta, E-Фи, E-ляво, E-надясно и аксиално съотношение.Всички тези параметри са свързани с polarizations.Тя ще обхваща твърде много неща, без конкретно.

С най-добри пожелания,

Благодаря отново Джиан,

Аз
сте опитвали вашето предложение за горната земята самолет, но имам проблем ...

Добре, ето как можете да добавите безкрайно пластир (горната земя равнина):
- Първо аз добавите диелектричен слой (с параметър ε и tanδ) казва, най-X позиция, той стана слой 1
- Тогава аз добавите безкрайно нагоре земята самолет, същия начин, както на първия, но тук не се промени ε и tanδ, в заместител променя реалната част на проводимост от 0 до 4.9e 007.Намерих проблема за началото повърхност, тъй като вход X 0,002 (дебелината на земята самолет метал), системата ми дай mesage грешка и не ми позволи да направя that.Why?

Когато избирате Топ площ за началото земята самолет същата като диелектрик,
т.е. Х е приета.Но в MGrid изготви прозорец "не се получи нищо (само бял екран с електрическата мрежа), като не метъл изобщо.Така че, когато се опитате да добавите слот с помощта на "Копаем правоъгълна дупка", не дават резултат ...

Моля да ми помогне да направите това, е точно същото като симулиране подредени слот microstrip антена но слота пластир е безкраен.Ето аз не разбирам ...

Благодарности

Здравей, Shadow_khan:

2 начин е правилен.Той не показва необятната земя на върха панорама.Можете да видите хоризонтална линия на слой от Z за безкрайно земята.То показва, че е безкрайно основание на това ниво.

с най-добри пожелания,

Здравей Джиан,

Благодаря отново, и съжалявам, че stilll имате проблем ...

Благодаря за вашето обяснение,
тъй като може да предложи създаването на необятната началото земята кръпка, с височината съвпада с диелектрични слой височина.(Аз го видите хоризонтална линия в слой No.2).

Проблемът е как мога да копаем правоъгълна дупка?
защото, когато се опитате "Копаем правоъгълна дупка" Tools, че не работи,
или има друг начин да се направи дупка / слот за този безкраен нагоре земята самолет.
Моля, дайте своя полза да ми помогне.

Благодарности.

Здравей, shadow_khan:

За да определите дупка на необятната земята, не е нужно да копаят дупка.Ти просто се определят някои хоризонтални полигони на Z, където земята безкрайна равнина е включен.Хоризонталните полигони на необятната земя ще бъдат третирани като дупки по IE3D.С уважение.

Благодаря ви много Джиан.
Аз
ще опитам вашето предложение.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back