помогне на PLCC

S

snabilat

Guest
Здравейте всички, аз правя един проект за мощност комуникационна линия превозвач,
аз съм успял да получи модулиран сигнал FSK които аз отивам да се вози по линия 50Hz/220VAC.Аз съм с помощта на микроконтролера 89C51 и XR2206 като модулатор.Имам нужда от помощ по линия разклонител / водача.
Също така в contruction на трансформатора прикачване предавател ми в мрежата.аз съм с 120kHz превозвач, както е логически 1 и abscence на 120kHz alogic '0 '., който ще се появи като разрушаване близо до нулево ниво на захранване 50 Hz честота.
И PLZ ми кажи какво може да използва на мястото на защитни (в по-горе изисквания) в съответствие разклонител.
Благодаря на всички за ф ф време и внимание.

Od pracowników branży IT coraz częściej wymaga się dziś pełnej dyspozycyjności przez 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu. Jak żyć mając pracę, która nigdy się nie kończy?

Read more...

Здравейте скъпи
за прикачване веригата си към линията, която да използвам прости разклонител, че можете да го правя ръчно рана на феритни-torroid.also можете да видите на линия водачът на ICst7536 и с малко diffrence го използвате за вашата верига
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back