помогне за PIC 16F84 моля те!

H

heinzee

Guest
ние сме rying към програмата 16f84 снимка и ние като че ли се с някои проблеми:

1.нашето външно захранване не изглежда да е способна на захранване-нагоре на PIC.Някой може да предложи на външен захранващ?BTW, тя трябва да бъде преносимо.

2.Някой знае ли къде можем да намерим някои спецификациите за PIC?поне текущите си изискване?

3.някакви проблеми във връзка с множество снимки?

Благодаря ти, имате нужда от информация за най-скоро

Покажете ни вашите Схема или опишете вашите съединение, така поне ще може да се определи една от причините.За сега, да не проверява вашата MCLR и кристали?

Му трябваше да карам 5x5 LED матрица.са били действително използване 4 снимки и всяка от тях проверки 4 или 7 светодиоди.Нейната цел да се покажат букви в зависимост от 6bit двоичен код, който ние принос за PIC.в двоичен код, създаден от свързване на входа на напрежение да се посочи източникът на "високо" състояние.на PIC сравнява го и го изходи необходимите двоичен код.са, че PIC програми работа, weve тестват тях и всичко останало.истинския проблем е, че по време на интеграция, нашите доставки батерията не може да управлява снимки, но регулиран DC захранване мога.Вярвам му, защото на текущата предоставена от батерия, но не мога да изглежда отстрани проблема.

Бихте ли uplaod този проект?

АЗ съм гледам за него

Вие ще трябва да предоставят повече информация
Ако искате някой да бъде в състояние да предостави много помогна.

Можете да намерите всички електрическата спецификациите в дейташитове.

Как си караха
на LED?В PIC е само добро
за 50 mA, така че, ако вие се опитвате да шофирате 4/7 редовни LED
напряко, в кажем 10 mA, Вие ще имате проблеми.

Аз
съм се чудех защо имате нужда от няколко преработватели да
направи нещо толкова просто като контролират 25 светодиоди.Отново,
предоставяне на по-подробна информация / схеми ще
да ни помогне да ви помогна.

Успех с проекта.

Ник

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back