[поиска] за уточняване на WLAN антена?

S

siwowox

Guest
Здравейте всички,
Искам да попитам U за уточняване на WLAN антена като възвръщаемост загуба, VSWR, печалба, резонансна честота, и широчина на честотната лента.

Thx b4

Cyberprzestepcy atakują routery domowe, aby dostać się do kont bankowych Polaków - ostrzega zespół CERT Polska. W ten sposób przestępcy dążą do wyłudzenia danych logowania klientów banków i jednorazowych kodów autoryzacyjnych, a w rezultacie do kradzieży pieniędzy z kont.

Read more...

VSWR и връщане загубата са практически едни и същи параметри.VSWR е исторически, тъй като S-големи параметри са въведени от Курокава само през 1965 г. и стават широко използвани много години по-късно.Може да се помисли за S11 около -10 db като приемливо ниво с нищо по-долу -15 db като отлични.Често дори -6db е добре, особено за широколентови системи.

Gain е свързано с directionality и не може да се избира произволно.Тя не е толкова лесен въпрос да се отговори скоро.

Резонансна честота е много специфична.За някои антени, че е нормален режим на работа, докато за други тя трябва да бъде избегнат.Няма нито един отговор на всички възможни случаи.

Bandwidth се определя от спецификацията и може да се определя от дизайн.Тя не може да бъде винаги е реализуема, но най-малко дизайнер има известна свобода за промяна на номера.

Има и много други параметри на антената, които са критични към работата на системата.

в това време, аз искам да проектират WLAN антена B / G тип.тя работи на 2.4-2.483GHz
Не знам и аз спецификацията от него ..
благодарение b4

В зависимост от приложението на антена, ръчна печалба varies.For джобни устройства обикновено тя ще бъде около 2dBi печалба и тя е трябвало да ненасочено pattern.Eg за този случай е PIFA тип на антената

За база печалба станция кандидатура ще бъде около 20dBi и тя ще бъде една посока antenna.Eg за този случай е кръпка антена (масив).

За по-подробна допълнителна информация за спецификацията можете да проверите уебсайтовете на различни антена vendors.Attached тук е един от стотника антени

с уважение,
balaguru.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

благодаря 'момчета

, но в този път искам да проектират близост заедно антената на 1-ви слой е триъгълно кръпка и 2-ри слой е предаването линия с Т-възел като вилица.го проектираме WLAN B / G при 2,4 GHz Ni Не знам спецификацията за тази антена?Имате ли tihink спецификацията е същото и с pifa?

благодаря момчета

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back