позицията на waveport в HFSS

S

syed_azhar_hasan

Guest
Здрасти,

Искам да знам практически позициониране на waveport за хранене на животни.
Аз съм с Ansoft HFSS софтуер за проектиране на конична рог antenna.Software дава желаните резултати, ако фуражите се прилага в долната част на дъното на вълна.

Но аз мисля, че
В практически случай емисия е да се добавя, перпендикулярна на вълна.

Моля, представете предложения за правилното хранене на коаксиален.

В HFSS, за waveport на енергия се подава към системата (или антена) от чужбина, така че waveport трябва да бъде поставена на външната граница на симулации кутия.

За вълна (или вълна антена фураж рог) случай, ако сте инсталирали waveport в края на вълна, храненето източник е присъща режим на вълна, например, TE10 режим за правоъгълна вълна над нейните гранични честота.Така че този случай представлява идеята за вълна хранени антена.

Ако се вземат предвид и коаксиален-вълна транзитните операции, трябва да се създаде waveport в края на коаксиален кабел, и изгради своя коаксиален-вълна транзитни себе си.В този случай, структурата ще включва също и преход загуба или друг въпрос, свързани с конструкцията.

Здрасти,

Благодаря за вашата помощ и оценил високо, но моля учтиво ме упъти как да проектирате, че Коаксиален вълна транзита в HFSS.

благодарности.

Мисля, че в ръководството на HFSS, има някои примери, които показват как да се структурира коаксиален кабел с вълна пристанище.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back