основния въпрос за ISD2500 серия

C

cincailo

Guest
Здрасти,

Купих си чип ISD25120 и то само тогава разбрах, че е шумно и ниска проба курс (само 4kHz).Но бих искал да се 8kHz продукция, която е много по-ясна, мога да променя размера проба?Как да го променя?Аз трябва да купя ISD2560, които могат да ми дават по-добра продукция и честота на дискретизация 8kHz, но за съжаление не е вече на пазара.

Благодаря.

Проверете страница 4: http://kitsrus.com/pdf/isd_2560.pdf

Не изглежда като можеш.

Кен

Здрасти,

Всъщност как да го управлявате?Аз вече се свържете всички неща, като в заявлението отбелязва схема на breadboard но изглежда няма звук на всички.Проблема е не знам дали е запис на част имам проблем или играя част имам проблем или защото е ОИС 25120 с ниска проба процент, така че продукцията е твърде слаб до не мога да чуя?

Знаете ли как да го конфигурирате?

Сложих един светодиод с резистор след това да GND към! ПИН МНИ, така че действително това е, когато светне! МНИ са ниски?Объркващи ...

Благодаря ...KMoffett написа:

Проверете страница 4: http://kitsrus.com/pdf/isd_2560.pdfНе изглежда като можеш.Кен

Данни размер не бива да има всичко, за да дължи с обема на продукцията.Re проверка на веригата.

WINBOND имаше бележка Приложение за добавяне на усилвател.Не можех да го намерите, така че да има прикрепен цип на две страници PDF формат.

Кен
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Татко, аз знам, че предусилвател и аз го свържете говорител с предусилвател LM386, а след това 8ohm говорител.Но изглежда не мощност на всички.Напрежението на говорител площ е 0V.Дали това е проблем МНИ?Тъй като във фиша, той заяви, че трябва да изчакате за МНИ да бъде намален само началото запис и възпроизвеждане.МНИ при ниски ще светне LED, които се свързват към нея с резистор?(МНИ ПИН резистор да доведе до земята)

Я, да използвам електронен микрофон на моя breadboard, то е, че трябва да използвате тези слушалки струя за прехвърляне на глас файла в компютъра в него само тогава то ще звучи силно?

Благодаря ...KMoffett написа:

Данни размер не бива да има всичко, за да дължи с обема на продукцията.
Re проверка на веригата.WINBOND имаше бележка Приложение за добавяне на усилвател.
Не можех да го намерите, така че да има прикрепен цип на две страници PDF формат.Кен

Тъй като аз Dont има предвид прилагане, аз не знам как са създадени.Така че, аз не може да помогне много в този момент.

По данни на лист би трябвало да можете да използвате "електретен" микрофон за вход.Аз се използват само "линия на компютъра продукция".

Кен

Здрасти,

Мислех, че си направил с ISD25xx преди.Ъ-ъ ...Според фиш за вземане бутон, аз трябва да смени PD = ниско (! МНИ ниски, LED не светне) след промяна на P /! R = ниска, за да записва (! МНИ все още е ниска, все още не LED светлина горе), тогава! CE ПИН = ниско, запис на проекта (! МНИ да бъде увеличен и LED светлина горе).До този момент разбрах.

Тогава, когато възпроизвеждане, ми ЕТ " " и SP-има напрежение около 1.8V.Всичко изглежда хубаво, но просто не са на глас от говорителя.
KMoffett написа:

Тъй като аз Dont има предвид прилагане, аз не знам как са създадени.
Така че, аз не може да помогне много в този момент.По данни на лист би трябвало да можете да използвате "електретен" микрофон за вход.
Аз се използват само "линия на компютъра продукция".Кен

Аз не съм използвал ISD25XX преди ... аз бях един от останалите им чипове.Можете ли да публикувате връзка и фигура / Page # за веригата, който използвате?

Кен

Наистина благодаря така много.С прикачен файл е лист, да използвам схема например в страница 30.Доста сходни, с изключение, че използвам LM386 с 8ohm говорител както и в други, определени от ръководството.Друга част се свържа всички A0 на адрес A9 линия до събарят мрежа, 10K резистор за 5V след това към слайдшоуто ключове (A0 да А9) след това от ключове към земята.Всеки път, аз вече е всички A0 да A9 до 0V, но разбрах, че или A6, A8 и A9 стане 0V, на! МНИ маркер ще светне LED.Татко, аз също свързват! МНИ щифт с резистор след това да се LED след това да се основание за индикатор.Освен това, когато сте в режим на възпроизвеждане, говорител на ЕТ " " и SP-има около 1.5V.Както и изхода за закрепване на LM386.Тя изглежда толкова нормално.

Имайте предвид, че МНИ = OEM = край на маркерKMoffett написа:

Аз не съм използвал ISD25XX преди ... аз бях един от останалите им чипове.
Можете ли да публикувате връзка и фигура / Page # за веригата, който използвате?Кен

В "бутон" Режими на използване на МНИ маркер и линия.Не е необходимо за директно адресиране, защото ще определи колко дълго е всяко съобщение, и изберете съответно адреси.С A0 чрез A9 ниско, съобщението ви ще започне в най-ниското място в паметта, и запълване на паметта, докато сте в записа.

Аз не съм сигурен какво искаш да кажеш за 1.5V на ПС , SP-и LM386 продукция.Дали това DC или AC (както в един сигнал)?

Кен

Сега изправени пред проблема на МНИ, края на маркер, LED.Като се сложи LED на ПИН МНИ, тя светват толкова дълго, колкото има захранване, дори ако чипа е в сила голо възвишение режим.Това ме карат да се чувствам толкова разстроен.Вече проверка на схема за много пъти, това наистина изглежда добре.

Дали LED (чрез резистор, надявам се), свързани между / ПИН МНИ и 5, или между / ПИН МНИ и земята?

Кен

Ya, е с резистор 1k след това към земята.Аз също разбрах, светодиода ще светнат, когато адрес щифт за A9, A8 или A6 е ниска.Докато някой от тях ниски, LED ще светнат.Наистина се чудя, защо ...

Благодарности.

cincailo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back