определяне на стойността на продукцията

A

appu1985

Guest
Аз имам този код, аз просто искам изхода на Пим да бъде всяко цяло число стойност, след 100s какво да се прави .. Стойността в тон трябва да се assinged на Пим, който се изписва на форма на сигнала, независимо от входовете [код] модул вълна (режим, р, х, CLK, PIM); вход [01:00] режим; входящ [03:00] P; входящ [07:00] X; вход CLK; изход [03:00] Пим, тел [03:00]; първоначален започне т = 4'b0110; края назначават Пим = T; endmodule [/ код] всъщност PIM трябва да се assigne стойност на t. PLS CHK то ри я коригират

Здравей, Verilog не позволява инициализиране на тел (T) със стойност (4'b0110). Може би имате предвид да се регистър? Аз не разбирам думите "всяко цяло число стойност след 100s".

OK, ако го направи регистър и аз искам този регистър стойност да бъде в Пим след закъснение от 100 това, което изглеждат като код,

Какви са единици на тема "100"? Рано споменахте "100s", така че да кажеш "100 секунди", или нещо друго? Вашия закъснение Пим описание не ми е ясно. Опитвате ли се да се изгради втора линия закъснение 100? Това може да изисква огромно количество памет, в зависимост от вашия тактова честота. Или просто искате да чакате 100 секунди след стартиране на FPGA и след това да напишете една стойност в Пим? Това би било прост брояч, в зависимост от вашия тактова честота.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back