обл биномно масив антена в ie3d

K

kbmanick

Guest
Dear All,

Има ли някаква разпоредба дават различни настоящата емисия да антена елементи, представени в масив?кажем 5 елемента масив.в този център трябва да има 5 усилвател и прилежащите да има 2.5 и така нататък ...

Кажи ми процедурата ...с благодарности,

KBMani

Здравейте, Kbmanick:

Мисля, че трябва да се проектира и оптимизиране на мрежата емисия за него.Трябва да се опитате да използвате симулира и намиране EXCITAITON характеристика на IE3D/MODUA.Тя ви позволява да намерите изходна мощност на всяка порта на вашия масив.Тя трябва да е полезна за фураж мрежа масив и оптимизация на електроразпределението.

С уважение.

Уважаеми Jian,

преди самата симулация аз трябва да дават различни власт или актуални към всяка елементи.Аз не може да получи ясна информация.моля ти обясня с настойнически.с благодарности,

kbmani

Здравейте, Kbmanick:

Благодарение на съединителя, не може да даде точна напрежение или ток при всяко пристанище.Може да се наложи, предназначени за фураж мрежа за някои целеви напрежение, ток и мощност разпределение при определени условия.Обикновено, при едно условие е, че искате да се свържете елемент антена на един от продукцията пристанища.Въпреки това, може да има силна взаимна връзка между елементите.Връзката между елементите може да направи всеки елемент, който не се държат като на едно пристанище "товар" ви дизайна на мрежата за фураж.Това ще се промени разпределението на властта на елементите.От това, което виждам, че обикновено може да потисне правото за разпространение на елементите в региона на Централна докато доставени мощност ще бъде по-висок от страничните.

Са приложили сме ПРОЦЕС-> симулира и намиране възбуждане на MODUA функция за дизайнери, за да намерите истинската власт разпределение на масива след свързването на тези елементи на масива с храната мрежа.Можете да намерите на дискусия за използването на такава функция в точка 13.3 от Ръководството за IE3D потребителя.

С уважение.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back