обл: Създаване на дърво Часовник

J

jyothia

Guest
Може ли всеки да даде общите насоки, които да кти за Soc.като как да започнете да правите CTS.Аз съм с Магма за CTS, и докладът е много лошо.

Също така как мога да направя анализ на същите.А насока ще помогне много.

U искат да знаят подробности за CTS инструмент за SOC или Магма инструмент?

Ако U би искал да знае подробности за социален среща тогава аз може да се помогне UAdded след 4 минути:Общите насоки имат за генериране на файл часовник дърво спецификация, като посочва ..... Тези стъпки са важни стъпки .. Ако Ур часовник файл дърво спецификация не е като правилното ограничения тогава Ур CTS няма да бъдат добри
И след като завърши CTS U не забравяйте да го размножава в режим с помощта на
"set_propagated_mode - [all_clocks]"Ако някой помогне, не се колебайте да ме питаш
Чао се грижи

Здрасти,

Благодаря за u'r I / P.

Бях по принцип питам за насоки, които да се CTS.
Подобно на какво основание мога да направя кос група и ceation на отделни дървета.
Как мога да се грижи за часовника gating др

Ако U "някакви насоки за това моля го публикуваме.

В SoC Среща, CTS може да се извърши по два начина:
1.Ръководството 2.Автоматично

При ръчен режим, ние трябва да посочите име часовник, не.на нива, буфер, за да се използва на всяко ниво и някои други параметри.

В автоматичен режим, ние може да генерира спецификация часовник файл шаблон и да го редактирате, ако е необходимо, и да я използва за синтезиране на часовник дърво.

Използвайте "ckSynthesis" команда да синтезира дърво часовник съгласно спецификациите.

Ако има данни пътя между две области, часовник, ние трябва да се оптимизира закъснения между двете дървета от двете групи на часовниците.

"ckSynthesis проверка" дава следа доклад във файл. cts_trace

Инструментът следи часовника дърво автоматично започва от корена на ПИН.
CTS от затворен тип часовници могат да се извършват автоматично.Налице е параметър "NoGating" в часовника файл дърво спецификация, която контролира CTS на затворен тип часовници.Ако NoGating е настроено на "не", (NoGating NO), наклонени балансиране не е била извършена за затворен тип часовник

.

Здравейте jyothi
U Got всякакви материали, за кти използване на магма инструмент ......PLZ изпрати този материал за мен. vamsi_addagada (до) yahoo.co.in

благодарности
vamsi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back