Здрасти
и може да го свържете с USB интерфейси като pdiusbd12 или можете да я прилагат сами с позоваване toatmel място и търси за USB, но тя е много combersome работа.тя е по-добре да се използва USB интерфейс.тези интерфейси обикновено конвертирате USB към сериен и U може да го свържете към вашия микро много лесно.
U знам други интерфейси ????????
и U знам къде мога да намеря at90usb серия MC намерих в майка, но аз не разбирам.
Ако знаете от U PLS дадат приблизителна цена също.
Работил съм само с pdiusbd12 и аз го купи 3 $ 1 година, но се да можете да намерите някои добри интерфейси в fillips сайт.но някои от моите приятели са работещи с microcontrollers, че те са твърде USB интерфейс и са много малки и cheap.I може да поиска u.U поща, ако искате ме hamed_sotoudi (на) yahoo.com
atmel хилядни е, че те имат USB интерфейс insidethemself.DONT но аз знам, че те имат господар или роб, но само аз знам някои от тях имат магистърска.тя е по-добър в търсенето Тексас хилядни.U CAN findmicros USB интерфейс, които са вътре themself и тури някои от кода си вътре, че хилядни и направете своя atmega код лесно и сигурно.Добавен след 5 минути:Какво знаеш за pdiusbd12?и може да изтегли своя информационен лист.и U са прави.тя е паралелна.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.