някой може да ми предложи как да се свържете с USB atmega128?

Може ли една, PLS че наистина спешно.

Здрасти
и може да го свържете с USB интерфейси като pdiusbd12 или можете да я прилагат сами с позоваване toatmel място и търси за USB, но тя е много combersome работа.тя е по-добре да се използва USB интерфейс.тези интерфейси обикновено конвертирате USB към сериен и U може да го свържете към вашия микро много лесно.

U знам други интерфейси ????????
и U знам къде мога да намеря at90usb серия MC намерих в майка, но аз не разбирам.
Ако знаете от U PLS дадат приблизителна цена също.

благодарности

Работил съм само с pdiusbd12 и аз го купи 3 $ 1 година, но се да можете да намерите някои добри интерфейси в fillips сайт.но някои от моите приятели са работещи с microcontrollers, че те са твърде USB интерфейс и са много малки и cheap.I може да поиска u.U поща, ако искате ме hamed_sotoudi (на) yahoo.com

pdiusbd12 е USB устройство с паралелни автобусни
Мисля, че това
е pdiusbd11 RU знам за този чип.
Аз искам да се намесвам USB с atmega128.

няма Ур контролер имат вградени модула ако е така, тогава е лесно с друг и трябва да се използват отделни устройства

Im използвайки atmega128 и той не разполага с USB съоръжение.

atmel хилядни е, че те имат USB интерфейс insidethemself.DONT но аз знам, че те имат господар или роб, но само аз знам някои от тях имат магистърска.тя е по-добър в търсенето Тексас хилядни.U CAN findmicros USB интерфейс, които са вътре themself и тури някои от кода си вътре, че хилядни и направете своя atmega код лесно и сигурно.Добавен след 5 минути:Какво знаеш за pdiusbd12?и може да изтегли своя информационен лист.и U са прави.тя е паралелна.

използване FT245R за FT232, тя е много easy.no USB знанието е необходимо, прозорци Linux драйвери са готови, няма нужда да пишете шофьор.

USB е лесно с тях.

Хаи

тук е връзката, която използва atmega8
Мисля, че можеш да го пристанище до 128

http://www.obdev.at/products/avrusb/index.html

С уважение
nandhu015

къде мога да намеря ft232 или ft245r в Мумбай

Провери този линк: http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc2556.pdf
Мисля, че мога да ти помогна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back