някой има FR4?

S

siwowox

Guest
Здравейте всички,
Имам изследванията в WLAN антена NI нужда FR4 с спецификационен загуба тен 0,0001, ephsilon R 2,2 N дебелина 0,8
мм трябва FR4 за subtrate.някой разполага с информация за това?
Къде мога да получа това?

отколкото b4

спецификацията ти даде (E_r = 2.2, tan_delta = 0,0001), не е FR4.Тя е Роджърс RO5880 предполагам.

FR4 е E_r между 4.4 и 4.9.

С уважение,
Shameem

И загубата тангента е много далече от толкова добри, колкото цитирам.Вземете спецификациите от вашия доставчик е моят съвет ..

Oooops съжалявам .....
му не FR4 но Duroid някой знае duroid доставчик в Азия ....Добавен след 2 минути:shameemkabir написа:

спецификацията ти даде (E_r = 2.2, tan_delta = 0,0001), не е FR4.
Тя е Роджърс RO5880 предполагам.FR4 е E_r между 4.4 и 4.9.С уважение,

Shameem

RO5880 използвайки duroid като субстрат материал.За повече информация за това, можете да посетите тяхната hompage на Н P: / / www.rogerscorporation.com.Можете да поискате от извадката, вместо да купуват, ако ти прав нужда от нея за своя окончателен проект или дисертация.

Здрасти

Опитайте EM280

ДавидДобавени са след 1 минута:Роджърс е много скъпо.
FR4 имат проблем срещу Ир промени между 3.8-5

Може да се опитам да намеря някакъв друг субстрат на matweb.com

DDavid написа:

ЗдрастиОпитайте EM280Давид
Добавени са след 1 минута:
Роджърс е много скъпо.

FR4 имат проблем срещу Ир промени между 3.8-5

Аз наскоро Производство на стоки с двойна лента уилкинсън мощност делач имах FR4 но спецификациите включват диелектрични константа = 4.3, загуба тангента (електрически) = 0,022, дебелина = 1,58
mm

abhityagi85 написа:

Аз наскоро Производство на стоки с двойна лента уилкинсън мощност делач имах FR4 но спецификациите включват диелектрични константа = 4.3, загуба тангента (електрически) = 0,022, дебелина = 1,58 mm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back