някой въпрос за водолаз стъпка моторни и UPD16835 чип

I

iceplanet

Guest
Има ли тук някой си направи STH за водача стъпка двигател, аз имам объркана от използването на чип UPD16835 на НЕК.Тъй като това е верига употреба обратна връзка (компактдискове и сравнителен), за да fuction PWM, тогава за какво е fuction на хеликоптер в чипа.
Надявам се някой да ми даде някакъв съвет, благодаря предварително.

Ако искаш да кажеш STEPPER MOTOR DRIVER IC, след това се опитайте ULN 2803 / 2003.Нейната много проста за изпълнение

Първо, благодаря за съвети.ULC2803 е добър избор, да построите H-мост да управлява моторно стъпка, но аз се отнасят повече за веригата за управление на H-мост.Тези, които контролират PWM, обратна на настоящата форма на отчитане, и така нататък.Тези tecnologies се прилага в UPD16835, но аз не знам как го fuction.Прочетох фиш на UPD16835, но аз съм объркан.

там е 1 IC име L293D

Просто прочетете това и да видим дали то е добро за вас.Мисля, че ще решите проблема си.
Малко зает с работа в офис.нужда от известно време да мине през PDF файла и непременно ще ви даде решение.Дайте ми 2 дни време,
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Той е добър избор за използване L293 заедно с LM339 да построите шофьор стъпка мотор с обратна схема, мисля.Но аз мисля, че е трудно за L293 да реализираме microstep контрол, които UPD16835 мога да направя.

дълго за съвета.^ _ ^

четене на PDF за вашите изисквания, но това също е добро.Ще се върна за вашия querry.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Благодаря за винаги се отнасят sbout моята тема.Сега като се има предвид сложността на upd16835, аз имам други са склонни да чипове.Четене на PDF ви се предлагат, то е добро, но все още извън ми трябва.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back