някои неотложни въпроси

L

lhlbluesky

Guest
1 \ в телескопични cascode opamp, защо шума на средата 4 транзистори могат да бъдат пренебрегвани?(за до върха, М1, 2 м3, 4 M5, 6 M7, 8 Искам да кажа M3, 4 и M5, 6)

2 \ какви аспекти е сигнал целостта включва?как да ги разбере> и как да ги преодолее?

3 \ как да се изчислява на шума на bandgap (PTAT)? И на шума може да се наблюдават визуално?

4 \ за високи psrr в ptat препращане, защо кондензатор между порта и PMOs VDD, кондензатор между vref и GND, opamp между двата края (положителни и negetive) и портата на PMOs може да подобри psrr?как да разберем?

5 \ как да се намали таксата за инжектиране и Feedthrough часовник в SC вериги? Какви методи могат да се вземат?

6 \ за постоянна връзка GM, как да се анализира AC DC и характерните за него?
и как операционната точка се stablized с обратна връзка (положителни или negetive обратна връзка)?

Трябва ми отговори, PLS да ми помогне, благодаря на всички.

Защо ви е нужен отговори?Може ли на изпит?

това не е изпит, аз просто искам да ги знам възможно най-скоро, защото аз ще ги използвам в дизайна.

Благодаря за всички отговори.

1.because на разгром е за ГМ ro1 * * ro2, което е равно шум входен ток е твърде малка
2.can не следват U
3.The същите като при изчисляването на ОП
4.for високо frenquency, становище трябва да обмислят тези кондензатор, тъй като колебанието на източник могат да окажат въздействие на веригата през тези кондензатори
5.Dummy, CMOS или диференциална схема
6.donnt знам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back