нужда от помощ

U

udit

Guest
Трябва да се направи аудио придобиване система (за придобиване на звук от шум) и да се хранят на аналогови данни в ADC и след това на цифровите данни на микропроцесор.
Имам нужда от помощ при извършване на придобиването на аудио система.
вашата помощ ще е много оценявам.
Благодарности

здрасти

моля, посочете какво точно ти е необходимо?
с уважение

Ето го:
Трябва да се направят хардуерен проект в рамките на 2 месеца. Тя е около DSP базирани адаптивно шум заличаването от аудио придобиване / възпроизвеждане.
Трябва първо да придобият аудио (глас / речта) с микрофон,
нахрани го DSP процесор и тогава да направите някои адаптивно филтриране, а след това да го върне.
Надявах се, ако мога да получа малко помощ в acqiring глас и в същото време тя играе гърба, някакво реално време придобиване на speech.The DSP процесор приема като аналогов сигнал форма хранене речта и околния шум направо беше една от на alternative.But моя гид наблегна върху хардуера ckt да придобие аудио thro Микрофон и в същото време друг микрофон може да се използва за запис на околния шум и тези две сигнали ще се използва, докато правиш адаптивно филтриране.Така че аз се надявам, ако U може да ми даде някои насоки, които биха били полезни при вземане на аудио система за придобиване чрез микрофон.
като за записване и възпроизвеждане (за outputting аудио) по музика система.
Благодарности
Udit

Pls Пост Някои разтвор съм спешно се нуждаят от помощ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back