нужда от помощ!

L

lohwenkit

Guest
Здравейте, всички
В момента са изправени пред проблема как да се симулира EBG кръпка антена, Не знам wheter и изготви правилна или не.Аз все още нов човек в IE3D.Надявам се some1 може да ми помогне.Coz когато се сравни графиката връщане загуба между кръпка антена с и без EBG, резултатът от почти едни и същи, и широчина на честотната лента didn't увеличение.Опитвам се проблем с клонки, с увеличаване височината EBG, чрез или без телевизия, форма (кръгли, квадратни гъби, или фракталната EBG) също не се различават.Чувствам се толкова надолу, наистина се надявам, some1 може да ми помогне.Благодаря много

HI, lohwenkit:

Те изглеждат добре.Въпреки това, за 3-ти една страна, това прилича на XY размер на EBG е малък в сравнение с пластир.EBG може да ви позволят да се намали височината на пластир на EBG GND, докато можете да подобрите на честотната лента.Това се дължи на факта, че той се опитва да ограничи резонансната енергия в структурата в областта EBG.Енергията ще се разпростира на повече пространство в хоризонтална места, вместо да се ограничава под пластира в типичен антена пластир.Вие се нуждаете от такъв размер EBG да бъде значително по-голям от кръпка, с цел да се извлекат ползите от EBG.С уважение.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back