нужда от помощ - IBM .18 трудовия RF CMOS ДПК инсталация и настройки

G

Guest

Guest
Здравейте всички,
Току-що говорих на IBM .18 U RF CMOS ДПК от MOSIS.Аз се опитвам да го инсталирате на нашата система.Въпреки, че аз инсталирани 2 различни PDKs в миналото, не може да успее да зададете този правилно.В IBM (CMOSRF7SF) идва с инсталацията Perl скрипт пускам, че един и отговори на каквото и да попита.Тогава го инсталирали ДПК а именно пуснати на файлове, където беше отбелязано.Аз редактира cds.lib файл според моето файловата структура.

Върнах се в моята сметка, създаден проект директория, копирани cds.lib, display.drf и. Cdsinit файлове в нея, стартирайте icfb.Аз можех да видя PDK библиотека модел (cmrf7sf) и ESD библиотека (esd7rf).

Аз създаде библиотека, прикрепен към IBM модел Lib (CMRF7SF), след това създадохме клетката цел, се срина с двойка транзистори, отворете аналогова среда дизайн да ги симулира.Но тук е проблема;
Когато щракнете върху Настройка / Модел библиотеки ...Нито един от моделите overthere файлове.Предполага се, за да заредите призрак файлове модел и правилното им секции.
Аз все пак, че съм направил нещо грешно или пропусна стъпка при определянето на ДПК.Но аз не можех да разбера.

Моля, помощ!
Thnks в реклама.

инж. написа:

Здравейте всички,

Когато щракнете върху Настройка / Модел библиотеки ...
Нито един от моделите overthere файлове.
Предполага се, за да заредите призрак файлове модел и правилното им секции.

Аз все пак, че съм направил нещо грешно или пропусна стъпка при определянето на ДПК.
Но аз не можех да разбера..

интелигентни, благодаря за вашия вид отговор.
Това е алтернативно решение, но мисля, че най-болезнен.
За решаването на този проблем, като отворите файл модел с това търсят, аз също трябва да намери имена на раздели и се добавя там.В противен случай симулатора не знам къде да гледам за модели на устройства, които използвах в схема, по модел на файла и симулацията се провали.Освен това, дори ако имам разделите списъка, трябва да се добавят всички раздел имена от началото до симулиране на всеки вериги, които аз предназначени.
За PDKs, че аз, използван досега, на симулатора е автоматично зареждане на модел на файлове с имена като раздел TT, tt_3v, Dio, tt_res, tt_mim.
Аз не знам какви настройки трябва да направя, за да симулатора правя това, което е трябвало да.Моля, повече помощ!

го определят обхвата модел: СС TT FS ее структурните фондове и така нататък.
можете да изпълните кът за вашия проект, за да видите марж дизайн.

Здравейте инж.

Как може да получите този комплект?
Може ли да го сподели с мен?
благодарности!
Airie (до) 126.com

ще трябва да модифицирате. cdsinit файл.АЗ афиш на решение вчера.Аз съм с IBM точно сега.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back