нужда от помощ с hfss индуктор симулация

P

pkchen

Guest
Аз
съм се някои 'не срещам "съобщения за грешки.Как да се реши този проблем?Моят измитам вече е определен на максимум
10000 данни точки.Мисля, че може да не са инсталиране пристанищата / или границите excitations правилно.
В индуктор има 2 слоя,
а 3-ти слой на дъното е земята самолет.Правоъгълника, което виждате е пристанището.Точно сега съм съставянето на терминала линия от върха на земята самолет, за да дъното на средния слой, е това, прав ли съм?Как да задам на границата условия?

Аз бях прикрепен файл, така че можете да видите какво съм казал.Аз бях го държат под 250k така че мисля, че не трябва да вземат всички точки (не сте сигурни какво е това, аз
съм нов).
(I случайно това, публикувани в RF форум; Аз изтрити от там и reposted тук.)
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Добре, първо сте проверили, че вие получавате правилната пристанище импеданс (50 ома предполагам) - това може да стане чрез вършат пристанища единственото решение и тогава ще ви кажа, ако пристанища са настройка правилно - това е първото нещо, за да проверите

Как да разбера какво ми пристанище импеданс е трябвало да бъде (просто да има модел, аз не знам какво да правя с него)?В Z0 за този модел понижава от 20ohms в DC да 8ohms най 10Ghz.
Ако това не е така, как мога да го определя така, че симулира коректно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back