нужда от помощ по компонент seclection!

H

hoalanhuong

Guest
Здравейте всички,

Аз съм сега търсят harware компоненти за изграждане на устройството в мрежа 10/100 Ethernet.Имам нужда от някакъв вид персонализация Ethernet контролер или разтвор, като този, то (ЗК), може да съдържат едновременно определят PHY & MAC, PCI ядро и имат малко пространство да се хранят допълнителен модул FPGA или да им предоставят в отделни блокове и се оставя да развива пуснати допълнителна услуга към манипулира, анализира данни за най-лети.

Например: Ако използвам Ethernet контролер като RTL8139C (L) за изграждане на NIC, не мога да си сложа собствена сервизна желание (криптиране, анализирайки ,...) на този NIC, защото е администраторът определя пакет.

Всеки намек ще бъде високо оценена.Благодарности!

HoaLanHuong

Опитайте с ниска плътност FPGA го направя.

tongson написа:

Опитайте с ниска плътност FPGA го направя.

Можете да използвате ASIC като 82559 и FPGA fullfill на вашите изисквания.И си FPGA трябва да съдържа два PCI интерфейс и тя изглежда като мост ПКИ.Вашата логика трябва да лежи между два PCI.

Чинара написа:

Можете да използвате ASIC като 82559 и FPGA fullfill на вашите изисквания.

hoalanhuong написа:

Здравейте всички,Аз съм сега търсят harware компоненти за изграждане на устройството в мрежа 10/100 Ethernet.
Имам нужда от някакъв вид персонализация Ethernet контролер или разтвор, като този, то (ЗК), може да съдържат едновременно определят PHY & MAC, PCI ядро и имат малко пространство да се хранят допълнителен модул FPGA или да им предоставят в отделни блокове и се оставя да развива пуснати допълнителна услуга към манипулира, анализира данни за най-лети.Например: Ако използвам Ethernet контролер като RTL8139C (L) за изграждане на NIC, не мога да си сложа собствена сервизна желание (криптиране, анализирайки ,...) на този NIC, защото е администраторът определя пакет.Всеки намек ще бъде високо оценена.
Благодарности!HoaLanHuong

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back