N
narrathoth
Guest
Имам проект Ive работи по за училище, IM много добър с аналогови компоненти, но аз **** в това програмиране.Имам един съвет, които използват IM с вграден чип MAX7000S извади активни високи.
Сценарият е това ...
Имам моторни, който се върти един грамофон, на две точки, там са ключове, които се активират, когато им ПИН хитове.
Активиране на точки ....
-Пусни моторни CW
-Пусни моторни ККО
Имам нужда от програма за моя чип, който ще тече моторното докато не срещне превключвател, като на този етап трябва да спре за 10 секунди, преди заден, докато не удари друг превключвател, чака 10 секунди и се връща към други комутатор чака ...така нататък и така нататък.Може ли някой да ми помогне herer?Added след 12 минути:Забравих да спомена.
Часовникът на разположение за мен е 4MHz.
Наздравици
Сценарият е това ...
Имам моторни, който се върти един грамофон, на две точки, там са ключове, които се активират, когато им ПИН хитове.
Активиране на точки ....
-Пусни моторни CW
-Пусни моторни ККО
Имам нужда от програма за моя чип, който ще тече моторното докато не срещне превключвател, като на този етап трябва да спре за 10 секунди, преди заден, докато не удари друг превключвател, чака 10 секунди и се връща към други комутатор чака ...така нататък и така нататък.Може ли някой да ми помогне herer?Added след 12 минути:Забравих да спомена.
Часовникът на разположение за мен е 4MHz.
Наздравици