никаква информация или линкове, за да Бък и увеличите силата DC / DC преобразуватели

S

sullybully

Guest
Здравейте всички, Трябва ли да получа никаква информация някоя или връзки с Бък и увеличи мощността DC / DC конвертори? Цапам

[Цитат] Трябва ли да получа никаква информация някоя или връзки с Бък и увеличи мощността DC / DC конвертори? [/ Цитат] За основния принцип, прочетете ArtOfElectronics. Можете да изградите превключвател себе си с PWM изхода на PIC за пример. Но се, че ви PIC никога катастрофи: усмивка: За добро ефективност все още лесен за използване вериги търсите SIMPLE Гражданите серия превключвател.

Бък -> Стъпка надолу конвертор Boost -> Стъпка конвертор Бък: главно PWM контрол на басите: PWM, PFM.VFM контрол режим на работа: продължителното / Discontinuos Настоящ режим (според индуктор ток) Основна топология -> учебник ... Благодаря. [Цитат] На 2002-03-26 05:36, sullybully написа: Здравейте всички, Трябва ли да получа никаква информация някоя или връзки с Бък и да увеличите силата DC / DC конвертори? Съли [/ цитат]

Кой може да ми изпрати няколко MCU контрол DC-DC SCH

Здравейте всички. Искам да знам теоретични и практически M @ X отговор честотата на DC / DC конвертори, и които componets правят M @ X отговор честотни граници? благодаря.

, можете да използвате наставник аналогови дизайнер на СИМ Можете design.use го, можете да намерите отговор на честота.

Това е основна топология за DC-DC, аз мисля да използвате Google, вие ще намерите няколко huandreds imformation за това. Ti, Максим, Fairchild, национално, Всички приложения за него.

Прочетете книгата "силовата електроника наръчник" качите вече.

Основна книга: Силова електроника: Ериксон. Виж сайта от Колорадо център "Силова електроника.

В тези дни съм изучаване на документацията в референтната за аргумент. Минавам за вас това, което аз не съм намерил! Hi Attrix

Има ли някой дизайн / чип, която е в състояние на автоматично превключване от стъпка към стъпка надолу (и обратно), чрез откриване на изходното напрежение? PS Не искам да обърнат изхода => CUK конвертор не е за предпочитане. Някаква идея?

HI, ако искате да похарчите малко Motorola предлага с MC34063 добро приложение step-up/down, че тя работи!

SEPIC конвертори ще направи Бък или Boost без инверсия.

[Цитат = act3eee] Има ли някой дизайн / чип, която е в състояние на автоматично превключване от стъпка към стъпка надолу (и обратно), чрез откриване на изходното напрежение? PS Не искам да обърнат изхода => CUK конвертор не е за предпочитане. Всяка идея? [/ Цитат] Linear Technology, LTC3441 може да направи тази функция

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back