непознат въпрос

G

godance

Guest
Аз научих цифрово проектиране за дълго време, но шефа ми ме искат да научат за anolog дизайн.Какво мога да направя, като чужденец?В други думи, какво трябва да прочетете книгата на първо място?
да ми помогне.

Що за аналогово?Дискретни vlsi, биполярни CMOS?

Бих предполагат първо четене хоби ниво книга.Един пример е аматьорски радио ръководства изнеса от RSGB и ARRL.Тогава прочетете първата година университет текст по темата.

Има много много ценни книги за аналогия дизайн, където можете да ги намерите в библиотеката или университета материал стая.Какво казах изглежда bullshit.lol

Razavi
на проектиране на аналогови интегрални схеми CMOS е много полезно за вас.

Пол Грей и Кен Мартин книги не са лоши.

Имах много труден път обучение ANALOG дизайн .... аз силно препоръчвам електронни принципи физика, модели и схеми от Пол e.gray и Кембъл l.searle

Книгата е една от вид .... аз имам реален поглед към темата от тази книга и наистина започна моята аналогова от тази книга ...... и след това тя е била по вина на склона и лесна .... .. msghausi
на електронни схеми и сиви и Meyer ANALOG IC дизайн и razavi и Johns и Мартин и натоварването на другите всички са ОК ..... но честно казано в книгата, която се чувствам наистина е майка на всички за започване на аналогова верига дизайн Първият споменах .... Не съм виждал много курсове споменавай .... Надявам се, че има някои добри pple в аналогов дизайна на този форум, който също ще се споразумеят ..... Просто исках да споделя моя опит така, че тя ще помогне на някой човек там ...... ако U не разбира или не се чувстват комфортно и с аналогова ....... пробвайте това също ...... сигурно, че ще помогне ти

привет
посетете MCU fileman връзката по-долу
http://www.mcu.cz/atm/index.php?&direction=0&order=&directory=eBookOld/Electronic

Тя съдържа няколко добри документи, свързани с аналогова дизайн

с уважение
Уилсън

Книги:
--------
Аналогов интегрална схема Дизайн (David Джон / Кен Мартин)
Проектиране на аналогови интегрални схеми (Behzad Razavi)
Изкуството на Аналогов Оформление (Алън Хестингс)
Анализ и проектиране на аналогови интегрални схеми (сив / Meyer)Професор Пол Алън уебсайта
Http://users.ece.gatech.edu/ ~ pallen /

www.cadence.com (те имат някои хубаво демо за аналогово и цифрово проектиране инструменти)

Инструменти и доставчици:
Hspice (avanticorp) L-Редактирай (Tanner изследвания), Кейдънс, Mentor графика, Synopsys, Hewlett-Packard Подробно проектиране
на система, AnalogInsydes (не толкова големи).ELDO, Labview (национални инструменти), MATLAB (Mathworks), Mathematica (Волфрам изследвания), Клен (Университет на Waterloo), ASITIC индуктор за проектиране (проф. Niknejad уебсайта) и др
др
Бъдете зает за цял живот ...

Мисля, че за начинаещи, за Кен Мартин Книгата е най-подходящо.тази книга обхваща широк спектър от материали, но дълбочина остават подходящи за начинаещи.

indepth за повече информация, аз лично като Грей, горичка, Луис Майер книга.

Надявам се това да помогне

U трябва да чете "Микроелектроника схеми Дизайн" на Sedra / Смит.

Един никога не трябва да пренебрегват Робърт грах мъдрост.Неговата голяма книга; "Отстраняване Аналогов схеми" е, трябва да прочетете за аналогово дизайн.

http://www.national.com/rap/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back