на принцип на работа на преминаването капачка CMFB

W

winsonpku

Guest
Здравейте всички:
Кой може да ми каже принцип на работа на преминаването капачка CMFB.I са открили толкова много книги или документи, но не получи отговор за изпълнени всички те го каза: кондензатор CS се използва за проба на напрежението, разликата между очакваната обща мощност режим напрежение и vref който се използва за отклонение на опашката текущата capaitor source.the Як се използва за създаване на средна мощност voltages.but това не е достатъчно, ако искате да намерите parameter.so на кондензатори ми въпроси са:
1), който може да ми каже pinciples в детайли, как такса върху cpacitors е distribued и се прехвърля в теглене на часовник phase.especially DC напрежение и малки напрежение в целия кондензатори.
2) Каква е връзката между линия CMFB и основните AMP.in мое мнение, тази връзка може да даде на кондензатори's параметър.
никакъв отговор е добре дошъл, всички книги или документи, които могат да дадат тези anwsers са за предпочитане.
PS: налагане на запор е repesentative схеми на преминаването капачка CMFB, в която cm = CS, куб.см. = CC.
благодарности!
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Преди няколко точки за вашите схеми, които не си съставя правилно:

1) CSH кондензатори: те не могат да бъдат свързани към изхода на първия етап на втория етап входа порта.Ако го направите, вторият етап ще бъдат плаващи и без предубеждения DC;

2) CMFB ключове не е съставен, както и правилно.Вие може да се отнася за всички книги, които descirbe този SC CMFB обща тема.

Първо място в основната схема, на Як е за целите Компенсации.В CSH и СФОР ниво преместване, така че продукцията може да бъде управлявано от етапите NMOS.

На второ място, в CMFB, там е Vref който се използва за сравнение.На LHS на веригата CMFB, вие ще видите Vref.На отдясно, на кондензатори, ще бъде включен между Vref и VCM0.В VCM0 е идеална стойност на изходното напрежение общ режим.Следователно, на изхода на веригата CMFB действително ще видите текущите разлика се дължи на разликата между (VCM0 - (V0 V0-) / 2).Не забравяйте, че тъй като Vref е обща за двете разликата двойки на CMFB, няма текущата дължи на Vref.

Надявам се, че съм ясна

първата и може би не problm съгласни с you.second issue.in един проблем на здравия разум, на vref и vcmo са контролирани от преминаване, но това не е толкова важно, когато се анализира circuit.becase ОН може да се разглежда като източник на напрежение за куб.см. и guess.can ли да ми дадете някои имена книги, които описват SC CMFB тема?
PS: веригата не е drawned от мен, аз имам верига от internet.so ....
willyboy19 написа:

Преди няколко точки за вашите схеми, които не си съставя правилно:1) CSH кондензатори: те не могат да бъдат свързани към изхода на първия етап на втория етап входа порта.
Ако го направите, вторият етап ще бъдат плаващи и без предубеждения DC;2) CMFB ключове не е съставен, както и правилно.
Вие може да се отнася за всички книги, които descirbe този SC CMFB обща тема.

Първо Какво китка от типичните "гледам аз знам отговора на вашия въпрос нека да видя дали мога да ви объркам половина с моя отговор да ви привлече да повярвам, че действително разбират botton на това".Типичният тълпата инженерство.Williboy, защо ще го спрете да посочи грешките?В CMFB включен уравнение капачка разликата е по-не-просто някакъв учебник.Vamsi, си повърхностен отговор е в рамките на хватката на всяко средно обучават enginneer, действително се опитват да отговорят на въпроса и да извлече израз за CMFB сигнал за контрол.Вие двамата отказах преди дори се опитва.

Мисля, че тази книга ще ви отговарят: "анализ на включен кондензатор-общ режим на вериги за обратна връзка", написана от Ojas Choksi.you може да го намерите в сайта IEEE

Може ли да го качите?
благодарности
луга написа:

Мисля, че тази книга ще ви отговарят: "анализ на включен кондензатор-общ режим на вериги за обратна връзка", написана от Ojas Choksi.you може да го намерите в сайта IEEE

Наслаждавайте се!
winsonpku написа:

Може ли да го качите?

благодарностилуга написа:

U може да намерите подробно обяснение в Ch12, "Анализ и проектиране на аналогови интегрални схеми" 4-то издание на Пол Грей.

Бих искал да видя изтегления файл за по-нататъшно отговор.
Благодарности

общ режим за обратна връзка е функция на стабилен на DC на продукцията

winsonpku написа:Не мога да разбера така clearly.let ме описват моето разбиране на веригата, а можете да коригирате по моя вина.

често, веригата работи на две трети overlaped clocks.we определени clk1 и clk2

clk1 когато е висока, кондензатор cm е conneced да vcmo и vref.

clk2 когато е високо, а след това кондензатор см и куб.см. кондензатор са paralled и са свързани с во , во-и портата на източник на ток.

така че, когато clk1 е висока, таксата е по cm cm * (vcmo-vref). тогава по това време, какво е DC стойност на портата напрежение на източник на ток (също отнесе outupt на CMFB).

clk2 когато е висок, тогава таксата за кондензатор cm ще бъдат разпределени на capcitor см и ccm.so аз мога да разбера на DC volatage целия куб.см. е това?

Всъщност, аз не мисля, че обяснението на СК CMFB е достатъчно подробно в книгата wroten от Грей.

от тази схематично, аз имам един въпрос: когато общата продукция напрежението варира, да речем една малка стъпка, тази промяна предава CMFB напрежение контрол чрез см, след това контрола напрежение регламентира основната схема за изготвяне на обща продукция обратно напрежение.този процес е придружен с някои пръстени.аз трябва как да се предотврати?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back