на вноса структура за IE3D, в текстов формат

C

cappuccino80

Guest
се някой има ръчно или ръководство, за да помогне при импортирането на на 2/3D strutures в текстов формат, както използвате IE3D simluation софтуер? Благодаря много

Защо не виждам пример в IE3D ръководство, тя е много полезен. може да използвате MATLAB да генерира тези файлове с 3D текст.

Имам копие на ръководството, но е много ограничено ръководство за генериране на текстов файл, не някой трябва подробно описание за използването на malab за производство на текстов файл в IE3D, благодаря ти Сосо много.

Здравейте, cappuccino80: Pleae използвате текстов редактор, за да отворите файла: C: \ Program Files \ Зеландия \ ie3d \ проби \ wires.3dt. Това е очевидно ASCII файл и да го документира всяка една команда за това. Много е лесно да се разбере. Пожелания.

Здравейте, cappuccino80: Pleae използвате текстов редактор, за да отворите файла: C: \ Program Files \ Зеландия \ ie3d \ проби \ wires.3dt. Това е очевидно ASCII файл и да го документира всяка една команда за това. Много е лесно да се разбере. Отношение съм прочел примера. това е наистина полезно, но мисля, че е толкова просто, ако искам да определи структурата с диелектрик отнеме, как мога да направя? благодаря ти [/ цитат]

Здравейте, cappuccino80.: Да. Тя е проста. Той бе осъществен преди почти 10 години. Ние не прилагат субстрати. Може би ние трябва да завършим тази част, защото това е един лесен начин да създаде IE3D геометрия. Най-добри пожелания.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back