начинаещи въпрос: изходен пункт за висока Т дизайн

S

skyhorse

Guest
Аз работя с дълбок submicron BiCMOS технология.
Направих някои високо T измерване на BJT и колектор-субстрат теч е 75 е на 200 С и 1,7 UA на 300 C.
Една от моите workmates вече е представила bandgap позоваването ckt използвате Brokaw клетка.Моят ритъм симулация показва, че изхода е 1,25 V с ~ 30 PPM от 25 С до 125 C. Моята цел е да се намери някои ckt работещ на 200 C, но моето устройство модел е най-точна T варират от 25 до 125 C. I Явно нашите bandgap ckt продукция няма да бъде добър в 200 C дължи на BJT изтичане.Може ли някоя ЗОП, дайте ми някакви предложения за "компенсация" техники?
Аз съм също търсят възможности за висока Т приложения като БКП, смесител
др Очевидно теч е въпрос там.Тя е срам да кажа аз знам нищо в IC дизайн.Има ли някакъв прост тест верига за начинаещи като добра отправна точка?

Shorse

Да, няколко пъти по-добре е да не Ви попитам колеги, защото те могат да непознаване, че сте начинаещи.

Преди всичко: какво да се обадите дълбоко под-Micron?0.25um или по-малки?

Първата следа е да има достатъчно модели.Има ли работа за индустрията или колеж?Въпросът възниква, защото в промишлеността не ви е позволено да се правят големи грешки (един изстрел дизайн желания) и трябва да разчита на валидност на вашите модели?

Имате ли характеристика отдел?

Дали го насипни или технология SOI?

Знам, че някой се характеризира много технологии при високи температура в колеж, така че биха могли да бъдат в състояние да получи някои модели, ако ми кажете, в които ви интересуват.

Виждам те

Благодарим ви за отговора.
Това е 0,18 за технологията, и Аз работя за колеж и аз предполагам, аз няма да се тревожи твърде много за грешката.
Това е масово технологията, и аз не знам най-добрия начин да се атакува течове висока Т.
Да,
така е много висока Т измерване (DC AC) на транзистори, и аз трябва висока Т модел зле.Тя ще бъде от голяма помощ, ако можете да ми дадете съвет как да развият високо T устройство модели.Аз знам само основни умения за извличане на стайна температура Dev модел.
благодарности

Shorse

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back