настройка задръжте време в нарушение ISE

T

Tomby

Guest
Привет,

Имам синтезирани, и изпълнете превеждате, карта, място и начин за virtexe FPGA в ISE5.1i но когато се опитам да симулират netlist че ISE5.1i генерира заедно с sdf файл получавам тези грешки.

# Време: 1733 PS повторение: 0 съд: / uart_tb/uart_top_postsim/u_550_linectlreg_3
# ** Грешка: C: / Xilinx / verilog / SRC / simprims / X_FF.v (54): $ Setup (negedge CE & & & (ce_clk_enable == 1): 1265 PS, posedge CLK: 1733 PS, 686 PS);

Той казва за грешка с настройка Засега малки от това, което трябва да бъде.Xilinx Ако не се погрижим за това автоматично, когато той е картографиране и премаршрутиране действителната FPGA да осигурява всички настройка и задръжте пъти на всички блокове са взети под внимание?

Tomby

Вашият времето нарушение случва в самото начало първоначално време.Ако нарушението не се отрази на вашите симулация резултат, можете да го игнорирате.Ако това наистина влияят на резултата, трябва да се използват ограничения файл, за да се ограничи процеса на синтеза и P & R процес.

Мерси, но няма да modelsim дори започват да симулират дължи тази грешка.Аз ще се опитам да провери ограничения файл, за да разбера как биха могли да бъдат в състояние да определят това.

Такива съм имал същия проблем!
Какво е решението?

Може би Вие можете да търсите отговор рекорд в Xilinx сайта ..

Какво ще кажеш за използване Xilinx STA времето анализатор за да види какво се проблемите си, преди да преминете към Пост Място & Път симулация?

Опитах се търсят на Xilinx сайт, но havent намери всякаква полезна информация.Направих намерят отговор за подобен проблем в 4.1i.Аз съм вървят Xilinx STA и все още им предстои да открием никакви проблеми.

В sdf файл, който се генерира от ise 5,1 изглежда да е проблем, и въпреки че съм си определят ограничения файл правилно, то все още има настройка задръжте нарушение проблем в sdf файл.

Пуснете стъпка по стъпка.Аз не се съгласи, че проблемът идва от sdf файл.Ами ти се опита да бавен си часовник честота вътре Ур стенд за изпитване?

Опитай SIM без използване sdf файл коментар започне sdf в SIM модел файл.

Това само ще SIM модела функционират без времето за изпитване

Просто минете през тази xilinx прилагане бележка .. основите на настройка, задръжте
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Аз опитах симулира това без никакви ограничения времето (не sdf) и то минава идеално.Трябва също да се опита забавянето единственият часовник в системата и все още ми дава същия проблем.

Същият проблем в ISE4.1i е решен със сервизен пакет за ъпгрейд, аз мислех, може би това е един и същ въпрос в 5.1i?

Благодарности.

Tomby

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back