напрежение пътуване въз основа на високи г / т (напрежение)

E

excalibur313

Guest
Здравейте всички!
Аз в момента са просто верига, където се прилага напрежение за парче тел потопени в разтвор, и да имат брояч електрод, че има по-нисък потенциал, че сегашните поток от към проводника.Процесът е налице, когато аз офорт на проводник, за да се създаде Съвет по решение повърхност.Когато върхът е създадено на основата на тел капки и текущия спадне до нула.
Бях любопитен, ако има нещо, което да поставите във веригата или директно да спре за прилагане на напрежение към проводника, след като производно стане достатъчно висока или да се изпрати сигнал към захранването на спирателен.Може ли да използвам оп различава усилвател?Номерът е, че аз бих искал това да се направи колкото е възможно по-бързо като микро-или наносекунди, ако това е възможно.
Благодарности!
Стефан

Най-простият "достатъчно добър" различава е поредица капачка,
шунт резистор (вероятно, последвано от такова сравнение
като LM339, който работи с входове за земята).

Все пак, може би не е нужно да се долови дериват
но просто напрежението скочи, когато текущата престане.Онзи
може да бъде още по-проста, при условие, че офорт процес
се подава постоянен ток, а не постоянно напрежение.

Аз не се очаква офорт химични процеси, които имат NS-или
US-подпис режим време.Освен това, ако сегашните е спаднал
до нула тогава много по-бързо turnoff на източника вероятно
добавя малка стойност (МС, както би направил, аз съм сигурен).

Ако искате да се долови промяна в действащото тогава вие ще трябва
, за да добавите смисъл резистор или нещо такова.Ако доставката е един
отворен колектор съвместими изключване линия, след това си чувство
резистор (в катода на крака, електроди за земята) успоредно
NPN с база-емитер път може да бъде 2-компонентен
разтвор.

Въпросът е, че се изтъняване на повърхността на разтвора и евентуално да го прекъсва и са останали с два съвета, които трябва да се atomically рязкост.Проблемът е, че поради капилярна действия, ако не изключете захранването достатъчно бързо получавате леко офорт право на върха и тя действа да притъпят това, така че не е atomically рязко притъпена, но много леко.Ако можех веднага открива, когато текущата започва да падне до нула би могъл да бъде възможно да го изключите точно преди потопена част попада във водата.

Благодаря за вашата помощ!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back